Home » , » Τα ΜΜΕ προβάλουν την προπαγάνδα των ισλαμοφασιστών!

Τα ΜΜΕ προβάλουν την προπαγάνδα των ισλαμοφασιστών!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 | 6:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Οι ισλαμοφασίστες ψεύδονται. Τα ΜΜΕ διακινούν την προπαγάνδα τους που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.
Η ρατσιστική - τρομοκρατική οργάνωση του ISIS ισχυρίζεται πως οι επιθέσεις στη Σρι - Λάνκα σε Χριστιανικές Εκκλησίες είναι αντίποινα για την επίθεση στην φασιστών σε Τζαμιά στη Ν. Ζηλανδία. Λένε ψέματα. Θα πούμε γιατί.

Πρώτα απ' όλα δεν είναι πρώτη φορά που Εκκλησίες γίνονται στόχος του ISIS. Εδώ και χρόνια επιτίθενται σε διάφορους ναούς. Στην Αίγυπτο πχ το 2017 είχαν σκοτωθεί 100 συνολικά Χριστιανοί από επιθέσεις σε Εκκλησίες ημέρες εορτών.
Ο ISIS επίσης έχει βάλει στόχο Τζαμιά τόσο στο Ιράκ, όσο στο Αφγανιστάν και βέβαια στη Συρία. Επομένως οι επιθέσεις αυτές δεν είναι "αντίποινα". Έγιναν επειδή τα μέλη του ISIS είναι φασίστες. 
Φανατικοί, κομπλεξικοί, αλλά πάνω απ' όλα βλάκες. Οι επιθέσεις θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς. Οι Χριστιανοί φασίστες με τις δικές τους δολοφονικές επιθέσεις έδωσαν μια ακόμα πρόφαση, ενώ βοήθησαν την προπαγάνδα των μουσουλμάνων "συναδέλφων" τους.

Λένε ψέματα για δυο πολύ σοβαρούς λόγους:

1) Για να αποπροσανατολίσουν από τους πραγματικούς σκοπούς της επίθεσης, που είναι η αποσταθεροποίηση και ότι αυτό συνεπάγεται.

2) Για να εμφανιστούν ως δήθεν "εκδικητές". Το ίδιο δηλαδή που έκαναν και οι δολοφόνοι στη Ν. Ζηλανδία. 

Οι φανατικοί παντού στο κόσμο είναι μειοψηφία και το ξέρουν. Μόνο με ένα τρόπο μπορούν να επιβληθούν: Να εκμεταλλευτούν το φόβο που άλλοι, ή ακόμα κι οι ίδιοι δημιουργούν. Έτσι οι δολοφόνοι, τα καθάρματα, οι σαδιστές, παρουσιάζονται ως δήθεν εκπρόσωποι της πλειοψηφίας!

Η τακτική είναι γνωστή: Εκμετάλλευση μιας άσχημης κατάστασης, συκοφάντηση των μειονοτήτων και των ξένων, δικαιολόγηση των σφαγών.
Το είδαμε στην Ευρώπη στις αρχές ως τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, το βλέπουμε πάλι σήμερα. 

Κανένας θρησκευτικός πόλεμος δεν υπάρχει σε εξέλιξη, όπως αφήνεται να εννοηθεί ύπουλα από την ακροδεξιά και τα αστικά ΜΜΕ. Η συμμορία του ISIS είναι μια εγκληματική οργάνωση, που δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για να προκαλέσει χάος σε χώρες που δεν ελέγχουν. Επίσης χρησιμοποιείται ως "μπαμπούλας" στην Αμερική και την Ευρώπη. Με αποδιοπομπαίο τράγο αθώους. Σκοπός είναι η δημιουργία πανικού, ώστε να ληφθούν έκτακτα μέτρα, που περιστέλλουν Δικαιώματα και Ελευθερίες. 

Οι Μουσουλμάνοι έχουν τσακίσει τον ISIS. Στη Συρία τον συνέτριψαν και μόνο λίγες ομάδες έμειναν κρυμμένες, οι οποίες δημιουργούν κατά καιρούς προβλήματα.
Στην Αίγυπτο και άλλες Μουσουλμανικές χώρες, καταδίκασαν σε θάνατο τους δολοφόνους αθώων Χριστιανών. Οι φανατικοί εγκληματίες δεν εκπροσωπούν καμία θρησκεία αλλά αφεντικά και συμφέροντα που κρύβονται πίσω τους. 

Όταν λοιπόν την επόμενη φορά ακούσετε κάποιο ηλίθιο να κατηγορεί συλλήβδην εκατομμύρια αθώους για τις τρομοκρατικές πράξεις ελαχίστων, να ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με κάθαρμα, που έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις με τα κτήνη που κατηγορεί...

Η απόπειρα διχασμού των εργαζομένων με βάση τη θρησκεία δεν πρόκειται να πετύχει στον 21ο αιώνα. Η πραγματική διαίρεση είναι μία: Πλούσιοι - Φτωχοί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger