Home » , » Εμετικός αντικομμουνισμός από τα υποπροϊόντα του Χίτλερ - Τότε Χίτες και Ταγματασφαλίτες, σήμερα Χρυσαυγίτες. Πάντα δολοφόνοι και κακοποιοί.

Εμετικός αντικομμουνισμός από τα υποπροϊόντα του Χίτλερ - Τότε Χίτες και Ταγματασφαλίτες, σήμερα Χρυσαυγίτες. Πάντα δολοφόνοι και κακοποιοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 | 8:43 μ.μ.

Για άλλη μια φορά σήμερα η προκλητικότητα των βουλευτών της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, χτύπησε κόκκινο στην βουλή, κατά την συζήτηση που είχε θέμα την διεκδίκηση από την Γερμανία πολεμικών αποζημιώσεων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πολιτικοί απόγονοι των συνεργατών των κατοχικών δυνάμεων του άξονα, στην χώρα μας, επιδόθηκαν σε ένα τόσο προκλητικό αντικομμουνιστικό κήρυγμα,  που δεν έχουμε ξανακούσει τις τελευταίες δεκαετίες και μάλιστα από το βήμα του κοινοβουλίου.

Εφτασε μάλιστα στο σημείο. βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος, να ζητήσει ώστε να  υπάρξει "διεκδίκηση από το ελληνικό κράτος των απαιτήσεων για τα ανθρώπινα θύματα, για τους νεκρούς, τους τραυματίες, τους απαχθέντες και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες, οι οποίες προκλήθηκαν με ευθύνη του ΚΚΕ από το 1944 μέχρι και το 1949" !!!

Φυσικά μια τέτοια πρόκληση δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον βουλευτή του ΚΚΕ., Γ. Λαμπρούλη, που προέδρευε τότε στην συνεδρίαση της βουλής και από τον Θανάση Παφίλη που έλαβε μετά τον λόγο.
Οπως τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ορκίζονται στον Χίτλερ και δεν το λένε διότι είναι «κότες» και πρόσθεσε ότι έχει καταγραφεί η δολοφονική δράση τους που σκότωσαν τον Φύσσα και οι πρόγονοί τους παρέδιδαν κεφάλια ανταρτών στους Βούλγαρους φασίστες και έπαιρναν λύτρα.


Στο αναλυτικό ρεπορτάζ που υπάρχει στην ιστοσελίδα 902, μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς έγινε σ' αυτή την συνεδρίαση της βουλής.

Εμείς αντί άλλου σχολιασμού, επαναφέρουμε μια περασμένη ανάρτησή μας:

Τότε Χίτες και Ταγματασφαλίτες, σήμερα Χρυσαυγίτες. Πάντα δολοφόνοι και κακοποιοί.Του Γ. Γ.

Είναι γνωστό ότι ένα απ' τα αγαπημένα συνθήματα των Χρυσαυγιτών είναι το "Τιμή σε Χίτες και Ταγματασφαλίτες".

(Οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες ήταν κάτι άθλια υποκείμενα, βασιλόφρονες, δοσίλογοι, και οτιδήποτε «πατριωτικό» υπήρχε στο χώρο της άκρας δεξιάς που  στην διάρκεια της κατοχής εξοπλίστηκαν απ’ τους Γερμανούς για να πολεμήσουν τον ΕΛΑΣ, διαπράττοντας παράλληλα τεράστιες θηριωδίεςσε βάρος του άμαχου ελληνικού λαού).

Γιατί το θυμήθηκα αυτό τώρα; Ο λόγος είναι γιατί συνάντησα στον "Ριζοσπάστη" ο οποίος κυκλοφορούσε σαν σήμερα το 1946, άλλο ένα κοινό που έχουν οι οπαδοί και τα μέλη της δικαζόμενης σήμερα εγκληματικής συμμορίας, με τους ιδεολογικούς προγόνους τους.
Οτι δηλαδή πέρα από δολοφόνοι και τραμπούκοι είναι και κακοποιοί κάθε είδους.

Για σεσημασμένους λωποδύτες με την ταμπέλα του Χίτη κάνει λόγο ο "Ριζοσπάστης" του '46.

Με τα μπραβιλίκια και την προστασία που "πουλούσαν"οι χρυσαυγίτες, σε μετανάστες  και νυχτερινά μαγαζιά ασχολήθηκε πρόσφατα το δικαστήριο στην δίκη της Χ. Α.

Στο παρελθόν είχαμε αναφέρει για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Λαγό που ασφαλίτικη έκθεση τον παρουσιάζει  «μαστροπό, εκβιαστή και προστάτη νυχτερινών κέντρων».

Αλλη ανάρτησή μας, επίσης την τιτλοφορούσαμε «Νταβατζιλίκι, "προστασία", εκβιασμοί η ... φιλοσοφία των χρυσαυγιτών».

Αυτό πάντως που είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικό, περιέχεται σε ένα απόσπασμα από υποκλαπείσα συνομιλία του στελέχους της Χρυσής Αυγής Ν. Αποστόλου και ακούστηκε στην ακροαματική διαδικασία της Χ.Α
Πέρα απ' το γεγονός ότι ο νεοναζί ομολογεί ότι πουλούσαν προστασία σε Πακιστανούς, ακούγετε να λέει και το συγκλονιστικό: «Είχαμε μαζί έναν Αλβανό. Αυτός ήταν πρωτοπαλίκαρο στην Αθήνα! Βγάζει πιστόλι και ρίχνει αβέρτα (...) έχει βγάλει ισόβια για διπλή δολοφονία και τεμαχισμό! Μάλλον θα δουλέψουμε μαζί τώρα (σ.σ. σε γνωστό νυχτερινό κέντρο)...» 

Υ.Γ: Η αρχική φώτο είναι από τον "Οδηγητή"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger