Home » , » Μια θετική εξέλιξη στον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα.

Μια θετική εξέλιξη στον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 | 11:38 μ.μ.

Αναμφισβήτητα είναι πολύ θετική η είδηση που πληροφορηθήκαμε πριν λίγο.  

Σύμφωνα μ' αυτή, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, δήλωσε σε δικαστικούς συντάκτες ότι άσκησε αναίρεση κατά του βουλεύματος του Τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου, που απέρριπτε το αίτημα για χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από δω και πέρα αναμένεται την Δευτέρα, το πιθανότερο, ή το αργότερο την Τρίτη, συνεδρίαση του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου για να πάρει απόφαση αν θα κάνει δεκτή ή όχι την αναίρεση.
Σε περίπτωση θετικής απόφασης του Α.Π., τότε θα μεταβληθεί η σύνθεση του δικαστικού Συμβουλίου Βόλου και θα επανεξετάσει το αίτημα του απεργού πείνας.

Η πρώτη εκτίμησή μας είναι συγκρατημένα αισιόδοξη και πιστεύουμε ότι ο αγώνας του απεργού πείνας. θα δικαιωθεί.

Να θυμίσουμε ότι, λόγω της μεγάλης επιδείνωσης της υγείας του ο  Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε σε μονάδα ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου. 

Αναλυτική σχετική τοποθέτηση θα κάνουμε, όταν η μάχη που δίνει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή ο Δ. Κουφοντίνας, ολοκληρωθεί με αίσιο αποτέλεσμα όπως ευελπιστούμε.

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι άστοχοι αν όχι προβοκατόρικοι τίτλοι όπως "Παίρνει άδεια ο Κουφοντίνας με απόφαση της Ξένης Δημητρίου" που διαβάζουμε σε κάποιες ιστοσελίδες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger