Home » , » Συνέντευξη Παπαγγελόπουλου: "Λίγος" ο Χατζηνικολάου, μια αποκάλυψη χωρίς αντίκρισμα, απ' τον πρώην υπουργό.

Συνέντευξη Παπαγγελόπουλου: "Λίγος" ο Χατζηνικολάου, μια αποκάλυψη χωρίς αντίκρισμα, απ' τον πρώην υπουργό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 3:13 π.μ.

«Ο περί ου ο λόγος Υπουργός γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα, εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή…»

Εμμανουήλ Ροΐδης

Ανούσια σε γενικές γραμμές ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Μίλησε για σκευωρία που έχει στήσει η Ν.Δ., για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Ν.Δ., και επανέλαβε τα όσα μας είχε πει στην βουλή.

Πέταξε όμως και μια πραγματική βόμβα και μας κάνει εντύπωση που δεν σχολιάστηκε όπως έπρεπε από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Μας ανέφερε δηλαδή ότι οι Αμερικάνοι μέσω FBI έδωσαν σε Ελληνες δικαστικούς λειτουργούς τον τραπεζικό αριθμό πολιτικού προσώπου στον οποίο η Novartis κατέθετε τις μίζες που του έδινε, αλλά οι εισαγγελείς εντελώς παράτυπα αρνήθηκαν να τον παραλάβουν.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι "το όνομα του πολιτικού προκύπτει απ’ την δικογραφία" που έχει σχηματιστεί εναντίον του.
Κι εδώ είναι που αναρωτιέται κανείς. Πώς ένας τόσο "έμπειρος" δημοσιογράφος, όπως ο Ν. Χατζηνικολάου, προσπέρασε αυτή την διατύπωση; Τί θα πει "προκύπτει; Αναφέρεται το όνομα του μιζαδόρου πολιτικού ρητά ή είναι ένα συμπέρασμα του Παπαγγελόπουλου στο οποίο κατέληξε ο ίδιος μελετώντας την δικογραφία; Γιατί αυτά τα δυο είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Πέρα απ' αυτό, ούτε πρωτοετής δημοσιογραφικής σχολής δεν θα ρωτούσε τον καλεσμένο σου αν η πείρα του του δείχνει ότι στο σκάνδαλο Novartis είναι εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, λαμβάνοντας την απάντηση "Έχω άποψη αλλά δεν θέλω να την πω", και δεν θα προσπαθούσε να του εκμαιεύσει μια πιο σαφή τοποθέτηση. 

Κάποιες παρατηρήσεις γι' αυτό το θέμα. Η συγκεκριμένη δικογραφία είναι εδώ και μέρες στην κατοχή αρκετών ατόμων. Σε κανέναν δημοσιογράφο δεν ήρθε στην κατοχή του για να μας ενημερώσει για το τι περιλαμβάνει;

Και κάτι άλλο πολύ βασικό. Αυτό που ακούσαμε απ' τον πρώην αναπληρωτή υπουργός δεν έρχεται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

Πριν από μήνες η συντηρητική εφημερίδα "Εστία" κυκλοφορούσε με πρωτοσέλιδο στο οποίο ανέφερε ότι "διακινείται από εγκυρότατες πηγές ότι εντοπίστηκε μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού", σε Ελβετική τράπεζα, στον οποίον "κατέληξαν χρήματα από τον τροφοδότη λογαριασμός της Novartis".

Πώς έγινε και δεν υπήρξε καμιά ανακύκλωση αυτής της τόσο σημαντικής είδησης από κανένα ΜΜΕ και πώς συνέβη το έντυπο που έφερε στο φως αυτή την αποκάλυψη να μην δώσει καμιά συνέχεια και να το εξαφανίσει απ' την επικαιρότητα;

Σ' αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μας απαντήσει κάποιος;

Τα υπόλοιπα της συνέντευξης Παπαγγελόπουλου τα θεωρούμε ανούσια και μπορείτε να τα διαβάσετε σε άλλους ιστότοπους.
Μια επισήμανση μόνο.
 Αλήθεια, θυμάστε την διαχρονική πορεία που έχει ο Παπαγγελόπουλος στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας; Αναλογιστήκατε ποτέ πώς έγινε ένας καραμπινάτος καραδεξιός με "περίεργο" για να μην πούμε ύποπτο παρελθόν στις θέσεις ευθύνης που βρέθηκε, στην πορεία κατάφερε να αποκτήσει υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Για την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger