Home » , , » Προκλητικά και ανάλγητα

Προκλητικά και ανάλγητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 3:55 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Απόν το Κράτος, Απούσα η Εκκλησία, Απούσες οι φιλάνθρωπες κυρίες
Παρούσα η κοινωνία, τουλάχιστον ένα τμήμα της.
Και ήρθε η ώρα της απόλυτης διαστρέβλωσης και της κεφαλαιοποίησης αυτής της αλληλεγγύης του κόσμου, από τον Υπουργό, που στυγνά αρνήθηκε κάθε οικονομική βοήθεια για τον Παναγιωτάκη.
Θα πει κανείς, ανάλγητος πολιτικός είναι, δεν περιμένεις και κάτι διαφορετικό.
Και όντως δίκιο θα έχουν..

Όμως, από την ανάρτηση της συζύγου Κικίλια, της κ. Τζζέννυ Μπαλατσινού-Housewife, Mommy, Ζογκλέρ & Blogger!-( όπως η ίδια αυτοπαρουσιάζεται) μαθαίνουμε, ότι η Novartis, δηλώνει ότι συνεργάζεται με τον υπουργό (τον σύζυγο Μπαλατσινού) για την θεραπεία στον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Και εδώ γεννώνται κάποια θεματάκια:

* Ο Υπουργός, πέρα από την οικειοποίηση της προσπάθειας του κόσμου, συνεργάζεται για το θέμα του Παναγιώτη, με μια φαρμακευτική εταιρία,την Novartis, που διεθνώς διώχθηκε, ή και καταδικάσθηκε για χρηματισμό κρατικών αξιωματούχων. Στην Ελλάδα δε, είναι εκκρεμής η υπόθεση του σκανδάλου Novartis..
Και ω του θαύματος, η υπόθεση του Παναγιωτάκη γίνεται ένα καταπληκτικό πλυντήριο τόσο για την απουσία του Κράτους, όσο και για την υπόδικη Novartis, που μετατρέπεται σε φύλακα-άγγελο του παιδιού, που συγκίνησε το πανελλήνιο. Ένα ξέπλυμα κανονικότατο στις συνειδήσεις του κόσμου.

* Η θεραπεία αυτή, τα φάρμακα αυτά κοστίζουν μια περιουσία, 2.000.000 ευρώ, και είναι αποκλειστική πατέντα της Novartis, άρα διαμορφώνει ελεύθερα και χωρίς ανταγωνισμό, την τιμή του φαρμάκου..
και υπάρχουν άνθρωποι, που αναρωτιούνται:
Πατέντα τα φάρμακα για τη ζωή;;;

Ωω ναι!!!
Οι πλούσιοι θα ζουν, οι φτωχοί θα πεθαίνουν...

Αυτός είναι ο καπιταλισμός, μωρό μου!
Αν δεν σου αρέσει, ας τον αλλάξεις
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger