Home » , » Κομματόσκυλα

Κομματόσκυλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 | 8:13 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Επάγγελμα: Κομματόσκυλο! Αξίζει όσο δέκα πτυχία κατά δήλωση των γαλάζιων αχρήστων. Αυτών που ουρλιάζουν για το βαθμό κάτω από τη βάση στις Πανελλαδικές, αλλά εξισώνουν τα ΑΕΙ με τα κολέγια, που πας με τα λεφτά του μπαμπά.
"Χαρά" οι πτυχιούχοι! Αισθάνονται μακεδονομάχοι. Σκοτώθηκαν να μπουν στα Πανεπιστήμια και τώρα το πτυχίο είναι ένα απλό χαρτί. Άνεργος ναι, αλλά με πτυχίο! Τι διαφορά έχει;
Αισθάνομαι πιο πεινασμένος, γιατί το βλέπω σα χαρτοπετσέτα χωρίς την τυρόπιτα.

Κομματόσκυλα: Όσοι σπεκουλάρουν για τις Πρέσπες και μετά βγάζουν το σκασμό. Όσοι κάνουν τυμβωρυχία, ενώ το βουλώνουν για τους νεκρούς επί δικής τους κυβέρνησης.
Οι νεοφιλελέ λυκάνθρωποι που αλυχτούν για το ΑΜΚΑ στους πρόσφυγες ενώ κάνουν γαργάρες για τις off shore της γυναίκας του αρχηγού, τα σκάνδαλα των γαλανών απατεώνων, τη φοροδιαφυγή στο εξωτερικό και πολλά άλλα.

Μια και αναφερθήκαμε περιμένω ακόμα να δω ποια κουφάλα παίρνει τη σύνταξη των 23.000 και μάλλον θα περιμένω περισσότερο να δω αν και πόσοι πρόσφυγες παίρνουν ΚΕΑ.

Ας δώσουν τα στοιχεία, χώρια που πιστεύω, πως όσοι παίρνουν το συγκεκριμένο επίδομα το δικαιούνται και με το παραπάνω. Άσε το γεγονός πως είναι πιο δύσκολο να πάρεις το ΚΕΑ, παρά να μπεις σε αποθήκη οπλισμού και να πάρεις μπαζούκας.

Τα κομματόσκυλα λοιπόν θέλουν πόλεμο. Πόλεμο είπε ο Λάτσης, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, πόλεμο αναμασάν τα μηρυκαστικά. Μόνο που δεν θα πολεμήσει κανένας πλούσιος. Θα τον πιούμε εμείς.

"Μα η Τουρκία έχει προβλήματα" μας λένε. Ας έχει. Κι εμείς επίσης, δόξα τω Θεώ. Είμαστε στα καλύτερά μας; Κάθε άλλο! Μνημόνιο για καμιά εκατοστή χρόνια ακόμα και βλέπουμε. Χρεοκοπημένοι, δηλαδή εντελώς άφραγκοι. Ταπί αλλά όχι ψύχραιμοι! Κι αυτό είναι επικίνδυνο. 

Ρε τζιμάνια, άμα "ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου" ξέρετε ποιος θα μπει πρώτος; Ε, ποιος;

Ποιος να 'ναι αυτός ο αυνανιστής, που πόλεμο ξεκινάει
χωρίς τα φράγκα ξυπόλητος, στα αγκάθια μέσα πάει;
Είναι ο εθνικιστής, που είναι ένας βλαμμένος.
Είναι ο εθνικιστής, στα λόγια πολεμιστής.
Ποιος να 'ναι αυτός ο ανόητος, που πόλεμος θε να γίνει
νεκροί, ερείπια, καταστροφή, κανένας να μη μείνει;
Είναι ο εθνικιστής, που είναι ένας βλαμμένος.
Είναι ο εθνικιστής, πολέμαρχος της φακής.
Ποιος να 'ναι αυτός ο ηλίθιος, που σε μπελά θα μας βάλει.
Για να κερδίσει ο πλούσιος, η χώρα θα γίνει ρετάλι;
Είναι ο εθνικιστής, που είναι ένας βλαμμένος.
Είναι ο εθνικιστής, του καναπέ εραστής.

Φυσικά όλα αυτά είναι κυρίως για τη μίζα. Τη μίζα, που θα πάρουν κάποιοι από τα νέα όπλα. Αόρατη, αλλά υπαρκτή, όπως τα αποπλάνα. Απλά τα λέμε για να μην έχουν την εντύπωση, πως δεν τους πήραμε είδηση και βέβαια για να μην ξεφύγει το πράγμα με τους βλάκες που έχουμε εμείς και οι γείτονες.
Να καπνίσουμε καλύτερα την πίπα της ειρήνης, για να μην κάνουμε άλλες πίπες, που θα μας βγουν σε πολύ κακό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger