Home » , , » Στην εποχή της "κανονικότητας" της κυβέρνησης των "αρίστων"

Στην εποχή της "κανονικότητας" της κυβέρνησης των "αρίστων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Μαΐου 2020 | 9:53 μ.μ.


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι διερχόμαστε την περίοδο της "κανονικότητας", όπως την ευαγγελίζεται η κυβέρνηση των "αρίστων".
Εκτός από την ένταση της "επιλεκτικής" κρατικής καταστολής, που ανέφερε προηγούμενη ανάρτησή μας, συναντάμε σήμερα άλλες δυο ειδήσεις που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μας.

Η πρώτη μας γνωστοποιεί ότι: "∆ιέγραψε το Συµβούλιο της Επικρατείας περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ που είχαν επιβληθεί στις αντιπροσωπείες των γερµανικών αυτοκινητοβιοµηχανιών Mercedes και BMW στην Ελλάδα, καθώς και στους διευθύνοντες συµβούλους των εταιρειών τους για διαφυγόντες φόρους αυτοκινήτων (πολυτελείας, τέλη ταξινόµησης κ.λπ.) και λαθρεµπορία αυτοκινήτων που εισήχθησαν στη χώρα µας κατά τη µνηµονιακή περίοδο, και συγκεκριµένα τη διετία από 1/1/2011 έως 31/12/2013".

(Λαθρεμπόριο αυτοκινήτων έκαναν οι άνθρωποι και έκλεβαν παράλληλα το δημόσιο. Μιλάμε για επιφανή μέλη της ελληνικής κοινωνίας και όχι για κάποιον τυχάρπαστο αναρχικό που προσπάθησε να απαλλοτριώσει αντικέίμενα ευτελούς αξίας, ή για μια ταλαίπωρη καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού της για να βρει δουλειά. ώστε να διασυρθούν και να βρεθούν στην φυλακή).

Η δεύτερη είδηση μας κάνει κοινωνούς ότι επέρχεται Aρμαγεδώνας για τα λαϊκά στρώματα, που θα γίνει αισθητός αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη λάβει νωπή λαϊκή εντολή εξαπατώντας το εκλογικό σώμα.

Οπως γράφαμε και χτες η οικονομική ολιγαρχία πιέζει για πρόωρες εκλογές ώστε η Ν.Δ να καρπωθεί τα οφέλη "εξ αιτίας της "αποτελεσματικής αντιμετώπισης του κορονοϊού", και έτσι να υπάρξει συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως θεωρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης, που συστήνει στο κυβερνητικό κόμμα να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Και ίσως η σχετική απόφαση να είναι ήδη ειλημμένη, αφού ο πάντα καλά πληροφορημένος “Βηματοδότης” σήμερα, εκτιμάει ότι μέχρι τις αρχές Οκτώβρη θα έχουμε σίγουρα εκλογές.
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα -όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές- για την Ν.Δ, θα υπάρξει γενικευμένες και οριζόντια περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Δυστυχώς όσο δεν αφυπνίζεται το εργατολαϊκό κίνημα και δεν αποτινάσσει από πάνω του τα βαρίδια του κοινοβουλευτικού κρετινισμού, είναι κάτι περισσότερο από πιθανόν να παρακολουθήσουμε το σενάριο που αναφέραμε.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger