Home » , » 300.000 ακίνητα στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Πανηγυρίζουν τα "κοράκια"

300.000 ακίνητα στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Πανηγυρίζουν τα "κοράκια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 | 7:08 π.μ.

Πριν λίγες μέρες γράφαμε αναλυτικά μόλις στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Ακόμα ο νόμος δεν ψηφίστηκε και τα "κοράκια" αναγγέλλουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών!¨.για το τι περιμένει τους δανειολήπτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα τοκογλυφικά δάνεια τους.

Και εδώ θα ξανααναφερθούμε για το πόσο επικερδής είναι αυτή η μπίζνα για τα "κοράκια" που έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Κι αυτό φαίνεται απ' το γεγονός ότι δεν βρήκαμε ούτε μια (!) απ' τις λεγόμενες "μεγάλες" ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, που να μην παραθέτει την συγκεκριμένη διαφήμιση στην πρώτη της σελίδα
Ακόμα και σ' αυτές τις περιπτώσεις να είναι διαφήμιση μέσω gogle, σημαίνει ότι αυτά τα "κοράκια" για διαφήμιση διαθέτουν τεράστια ποσά.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές.

Σύντομα θα δημιουργηθούν νέες στρατιές αστέγων απ' αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση αφού θα ξεσπιτώσει όσους δανειολήπτες βρέθηκαν στα νύχια των τραπεζιτών-τοκογλύφων και λόγω της καπιταλιστικής επέλασης που τους οδήγησε στην ανεργία ή στο τσεκούρωμα του μισθού τους, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην εξόφληση των δανείων τους.

Αλλωστε το είχε προαναγγείλει με κυνικό τρόπο ο Αδωνης Γεωργιάδης λέγοντας: "Φυσικά το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας κατοικίας δεν θα υπάρχει, όπως υπήρχε μετά της 30 Απριλίου. 
Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας, μετά της 30 Απριλίου. Οποιος θα χάσει το σπίτι του έχει ατομική ευθύνη".

Η εμφάνιση της πανδημίας, πήγε τα σχέδια τους χρονικά κάπως πίσω, αλλά τώρα είναι ζήτημα χρόνου για να παρακολουθήσουμε τραγωδίες με θύματα ανθρώπους της τάξης μας.

Κι αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αποκρυβεί σε καμιά περίπτωση. Το βλέπουμε άλλωστε και σήμερα που το καθεστωτικό "Βήμα" κυκλοφορεί με "καρεδάκι" στην πρώτη του σελίδα στο οποίο αναφέρει: "Χωρίς προστασία. 300.000 ακίνητα στο σφυρί"

Οπότε αυτό που είναι αναγκαίο είναι  να συζητήσουμε πώς θα βρούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την κατάσταση, 

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιες οικογένειες πρόκειται να πεταχτούν στον δρόμο και σε ποιους πλειστηριασμούς διαφημίζουν να υπάρξει συμμετοχή, μια φωτογραφία απ' την ιστοσελίδα των "κορακιών". 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger