Home » , » Ν.Δ: Αναζητώντας τον ¨ένοχο"

Ν.Δ: Αναζητώντας τον ¨ένοχο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 9:09 μ.μ.


Η αναλγησία, η προκλητικότητα και η αλητεία των εξουσιαστών για μια ακόμα φορά χτυπάει κόκκινο. Δεν έχει τόσο νόημα να θυμίσουμε ότι τα όργανα του Χρυσοχοϊδη κόβουν πρόστιμο σε ένα φτωχό παπούλη 300 ευρώ όταν αυτός πάει στην τράπεζα να πάρει την σύνταξη του ύφους 365 ευρώ. Πλεονασμός να θυμίσουμε τα χαράτσια που επιβάλλουν οι μπάτσοι σε άτομα που φοράνε μάσκα και κρατάνε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά, απλώς γιατί έτσι τους κάπνισε. (Μάλιστα σε πρόσφατη περίπτωση συνέλαβαν και ταλαιπώρησαν 9 φεμινίστριες).

Η φωτογραφία του Μητσοτάκη να απολαμβάνει μαζί με την παρέα του την βόλτα τους στην Πάρνηθα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας πλήθος σχολίων από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Το θέμα δεν είναι φυσικά άλλη μια προκλητική γραψαρχίδικη -απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησής του- συμπεριφορά του νέου Μωυσή. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο.
Ούτε έχει νόημα να θυμίσουμε πόσες ώρες κατανάλωσαν τα πετσωμένα ΜΜΕ, για να καυτηριάσουν τον Πολάκη που εμφανίστηκε σε φωτογραφία να μην κρατάει τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Η είδηση βρίσκεται στο ότι ο σάλος που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της Ν.Δ έχει σχέση με την προσπάθεια εντοπισμού το ποιος δημοσίευσε την φωτογραφία.

Το μόνο δηλαδή που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι το πλήγμα που δέχτηκε η επικοινωνιακή της πολιτική. Αναμενόμενο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger