Home » , » Απάντηση σε φασίστες – ταλιμπανιστήρια.

Απάντηση σε φασίστες – ταλιμπανιστήρια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 10:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πονάνε οι φασίστες, τους τσούζει πολύ που δεν πήγε το ποίμνιο, τα πρόβατα, στον Άγιο Ανδρέα.

Μα να ήταν 2.000 στο καρναβάλι και στο ναό ούτε ένας;

Τα ορκ παραπονιούνται σε γενικές γραμμές πως “ενώ απαγορεύεται στους πιστούς να ανάψουν κερί, επιτρέπονται πορείες του ΚΚΕ”.

Πρώτα από όλα ο Μητσοτάκης απαγόρευσε και τις πορείες του ΚΚΕ – ΠΑΜΕ κλπ. Απλά εμείς τον γράψαμε κανονικά, γιατί η συγκεκριμένη απαγόρευση δεν έχει σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά με την επιβολή δικτατορικών αντιλήψεων..

Από ότι φαίνεται πιστεύουμε περισσότερο εμείς από τις θεούσες, που κατέβαιναν μαζί με τους ναζί - σατανιστές στα εθνικιστικά καρναβάλια ντυμένοι με περικεφαλαία του βλάκα Ελληναρά, κινέζικη σαγιονάρα, μπλούζα χρυσής αυγής φτιαγμένη στην Τουρκία και σάρισα έτοιμη να μπει στον εθνικιστικό του πισινό μετά τις εκλογές.

Όμως θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για την Πάτρα και τον Άγιο Ανδρέα. Κανένας ή σχεδόν κανένας πιστός δεν πήγε στην Εκκλησία. Αυτό δεν οφείλεται στους μπάτσους, οι οποίοι έκαναν μια από τις πιο χαλαρές περιπολίες που είχαν, ήταν και οι μόνοι ίσως που έγλειψαν τις εικόνες, αλλά στο “θαύμα” του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Για απλά το το ποίμνιο τα έκανε πάνω του βλέποντας τι έγινε στη λειτουργία της Θεσσαλονίκης. Στις 12 Νοεμβρίου οι ελεύθερες ΜΕΘ στην Πάτρα ήταν μόλις 3! Οπότε όποιος προλάβει πρόλαβε. Κι από τότε καταγράφονταν αρκετά κρούσματα. Αυτό ήταν ο κύριος αποτρεπτικός παράγων. Για ένα κερί να τρέχεις στα Νοσοκομεία; Δε λέει.

Επιπλέον οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και των πιστών διαφέρουν στα εξής:

Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ κάνει συγκεντρώσεις σε ανοικτό χώρο, που τουλάχιστο αερίζεται πολύ καλύτερα από τους ναούς.

Κρατάμε αποστάσεις. Όταν φυσικά δεν επιτίθενται χωρίς λόγο οι πραιτοριανοί. Κάποιοι θα πουν πως αποστάσεις κρατούν και οι πιστοί. Στη λειτουργία μπορεί, αν είναι λίγοι μέσα. Όμως στο έμπα και κυρίως στο έβγα από το ναό, δεν τηρούνται.

Το πιο σημαντικό: Δεν γλείφουμε. Δεν έχει καμία σημασία η μάσκα, αν τη βγάλεις για να γλείψεις το ένα κουτάλι της Μεταλαβιάς ή να φιλήσεις εικόνες, που πριν ακούμπησαν τα στόματα δεκάδων.

Συγκρίνουν λοιπόν εντελώς ανόμοια πράγματα.

Να θυμίσω τι είπε ο Χρυσοχουντίδης; Δεν κολλάει έξω. Το έλεγε φυσικά για τους μπάτσους που έχουν 800 κρούσματα. Γι αυτό μωρέ παίρνει πολλούς ο Μητσοτάκης. Του βγήκαν φιλάσθενοι.

Θα μου πείτε “γιατί ασχολήσε με ακροδεξιά τρολλ”;

Πρώτον για διασκέδαση. Όταν δεν έχουν εξουσία, είναι απίστευτα γελοίοι. Αν πάρουν δύναμη γίνονται απίστευτα επικίνδυνοι.

Δεύτερον δε σκοπεύω να αφήσω προπαγάνδα αναπάντητη.

Γιατί άκουγα για χρόνια “με τη χούντα κομόμασταν με τα παράθυρα ανοικτά” και τέτοιες ανοησίες κι έκανα το λάθος να μη δίνω σημασία. Έτσι όμως μετά από χρόνια προέκυψε η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Δεν είμαι διατεθειμένος να επαναλάβω το λάθος μου. Θα παίρνουν απάντηση για το παραμικρό. Να το βουλώνουν, να κρύβονται στις τρύπες τους, να μην ξαναβγούν πότε έξω να κάνουν κακό.

Πάντως δεν είδα κάνα χριστιανό πρόθυμο να συγκρουστεί με τους μπάτσους για να πάει να προσκυνήσει. Αν όμως ήταν καμιά πρόσφυγας έγκυος μπορεί να έπαιρναν και τις καραμπίνες οι “αγάπα τον πλησίον”.

Τέλος συγχαρητήρια στον Κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας, ο οποίος δίνει μόνος του έναν αγώνα για να περιοριστεί ο ιός στην πόλη των Πατρών. Έχει δείξει την πιο υπεύθυνη στάση. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού η κυβέρνηση δίνει εκατομμύρια σε κομματόσκυλα κι έχει αφήσει όλους τους υπόλοιπους να κοιτάνε να ξεκοκαλίζουν τα λεφτά μας.

Χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν. Οι φασίστες έχουν πένθος. Από την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Με την ευκαιρία το Εφετείο ήταν δικαιολογημένο με SMS. Πήγαμε στην κηδεία της Χρυσής Αυγής... Στην Κόλαση θα πάνε όλοι οι ναζί να βρουν τον Αδόλφο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger