Home » , » Οι τρύπες στα παλτά.

Οι τρύπες στα παλτά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 9:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι Ρώσοι θεωρούν πως το αόρατο μαχητικό F-35 είναι ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο των Αμερικανών. Πανάκριβο, με πολλά προβλήματα, δεν κατορθώνει να εκτελέσει την κύρια αποστολή του!

Τα καλύτερα stealth μαχητικά αυτή τη στιγμή είναι τα ακόμα πιο ακριβά F-22, τα οποία οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να τα δώσουν. Κι αν ακόμα αποφασίσουν να τα πουλήσουν, θα τα πάρουν απόλυτα έμπιστοι πελάτες, όπως το Ισραήλ.

Η Τουρκία φαίνεται πως κατάλαβε νωρίς τι παίζεται και την έκανε με ελαφρά. Το πρόγραμμα στοίχισε 1,7 τρισεκατομμύρια $ δηλαδή 8,5 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας, ή 3,5 φορές το χρέος μας! Με τόσα λεφτά θα μπορούσαν να κάνουν ένα σωρό πράγματα αν τα έδιναν πχ στην Υγεία. Τα πήραν όμως οι έμποροι όπλων.

Θα μου πείτε τι μας ενδιαφέρει; Πως! Η Ελλάδα θα πάρει τα παλτά, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Με τις τρύπες τους. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέα μίζα. Βέβαια μπορεί να μας προλάβει το νέο Μνημόνιο, οπότε ό,τι λαμογιά είναι να γίνει, θα την κάνουν γρήγορα. Να μη βοηθήσει κι ο Κούλης την Αμερικάνικη Οικονομία, όπως έκανε ο Αλέξης; «Παραγγελιά»!

Θα πουλήσουμε νησιά - θα πάρουμε αεροπλάνα, καλό ακούγεται, τα νησιά δεν τα μετακινείς, αλλά και πάλι κρατάνε περισσότερο από τα αεροσκάφη. Να παίρναμε κάτι άλλο; Συντάξεις ίσως; Μισθούς; Μη λέμε κακές λέξεις όμως, θα μας μηνύσει γνωστός μοντελοπνίχτης, κι άντε μετά να τα φοράω γόβες για να τα βγάλω πέρα με το ντερέκι!

Μνημόνιο έρχεται μαζί με μισό – μισό Αιγαίο και ίσως κάτι παραπάνω στο γείτονα, γιατί (όπως είπαμε) είμαστε κουβαρντάδες! Ας κάτσουμε τώρα μέσα γιατί όξω κυκλοφορεί. Όχι ο ιός, ο γνωστός βιαστής, που όπου να ’ναι θα τον βγάλουν. Μόλις μας φιμώσουν, βγήκε! Κι άμα μας βρει, όχι μόνο θα μας πηδήξει, θα φάμε και πρόστιμο για αποπλάνηση πρωθυπουργικού φίλου! Στο μεταξύ μας περιμένει και επίσης γνωστός δικηγόρος, όπως περίμενε τη γυναίκα του!

Μια κοινωνική προσφορά τώρα: Προσοχή, μην πατήσετε τίποτα κατά λάθος, όπως βαδίζετε! Έτσι ακριβώς την έπαθε η Εύη! Όπως πήγαινε στο δρόμο κανονικά… Κλατς! Πατάει τον Κούγια! Δεν τον είδε και χάλασε η γόβα, έμεινε το τακούνι στο πρόσωπο του διάσημου ποινικολόγου.

Θα σκοτώσουν και τον Κουφοντίνα. Μόλις τον θάψουν όμως, θα φυτρώσουν πολλοί από το σπόρο. Αυτό βλέπουν ακόμα και οι δεξιοί, που λένε στο Μητσοτάκη «σταμάτα, γιατί δεν ξέρεις τι κάνεις». Ξέρει όμως. Όπως ξέρει πολλά, πάρα πολλά. Κυρίως πώς να ταΐζει σανό τα ζώα, να δίνει λεφτά στους πλούσιους και θέσεις σε φίλους του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger