Home » , » Ελπιδοφόρο πως οι πολίτες, παρά τον άκρατο γκεμπελισμό και εκφοβισμό, υψώνουν την φωνή τους

Ελπιδοφόρο πως οι πολίτες, παρά τον άκρατο γκεμπελισμό και εκφοβισμό, υψώνουν την φωνή τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 11:27 π.μ.

Της Τ. Γ

Αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιες ώρες, είναι πράγματι εκπληκτικό. Ενα τεράστιο τσουνάμι απαίτησης δικαιοσύνης και στήριξης στον απεργό πείνας και δίψας, έχει κατακλύσει τον προσωπικό λογαριασμό στο f/b της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου,

Τα πρώτα σχόλια που απαιτούσαν την παρέμβαση της, ούτως ώστε η κυβέρνηση να μην καταπατά παράφορα τους νόμους που η ίδια είχε θεσμοθετήσει και να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας, ξεκίνησαν χτες γύρω στις 6 μμ. 

Παρά τις πολλές διαγραφές που έγιναν -παρότι οι τοποθετήσεις ήταν απολύτως κόσμιες και απαιτούσαν το αυτονόητο δικαίωμα στην εφαρμογή του νόμου -τα σχόλια μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τα 22.000 και αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς ... Και είναι πράγματι οξύμωρο και τραγικό ταυτόχρονα, σε μια "δημοκρατία" να χρειάζεται η παρέμβαση των πολτών, στο πλέον αρμόδιο όργανο της, να πράξει το αυτονόητο καθήκον της για το οποίο έχει επιλεγεί. Τη διαφύλαξη του Συντάγματος, και την τήρηση, μιας έστω και υποτυπώδους, ισονομίας. 

Μα είναι και άκρως ελπιδοφόρο πως οι πολίτες, παρά τον άκρατο γκεμπελισμό και εκφοβισμό, υψώνουν την φωνή τους, αντιλαμβανόμενοι, πως "η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός". Χρυσός είναι η κραυγή για δικαιοσύνη, η κραυγή της αλληλεγγύης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger