Home » , » Τα χαμαιτυπείο του Αλαφούζου και η επιχείρηση της Μάνδρου που προσφέρει "ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους" στους πελάτες της

Τα χαμαιτυπείο του Αλαφούζου και η επιχείρηση της Μάνδρου που προσφέρει "ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους" στους πελάτες της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 8:21 μ.μ.


Αν δεν βάζαμε τις παραπομπές η αναφορά μας στην Ιωάννα Μάνδρου θα μπορούσε να μπει και σαν κουίζ. 

Πριν αναφερθούμε, λοιπόν, στο σημερινό της "κατόρθωμα" ας κάνουμε μια σύντομη ιστορική καταγραφή, -όσα πρόχειρα μπορούμε να θυμηθούμε- από την 'προσφορά" της στην "ενημέρωση" που μας παρέχει μέσα απ' το "χαμαιτυπείο" του Αλαφούζου. 

(Η πατρότητα της έκφραση αυτής ανήκει ανήκει στον μακαρίτη πρώην πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη. Είχε γίνει πριν 29 χρόνια όταν το αφεντικό του Skai Γιάννης Αλαφούζος είχε 'ρθει σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του Κούλη. "Στις μέρες μας η λέξη «χαμαιτυπείο» έχει καταστεί συνώνυμο του καταγωγίου, ενός βρωμερού τόπου με χαμερπείς ανθρώπους αλλά και του πορνείου", μαθαίνουμε από την εγκυκλοπαίδεια). 

Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν η έκφανση του φασισμού, όταν έβαζε στο στόχαστρο της της Μάγδα Φύσσα. 

Το ίδιο πρόσωπο είναι που τόσο υπεράσπιζε τους εισαγγελείς αυτοί απέρριπταν την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή.

Αναφερόμαστε στην ίδια δημοσιολόγος που είχε γίνει το πλυντήριο των παιδεραστών,  

Η ίδια υπάλληλος του Αλαφούζου είχε αναλάβει αυτόβουλος συνήγορος των τραμπούκων μπάτσων.

Αυτή η "λειτουργός της ενημέρωσης" είναι που χύνει το δηλητήριο της σε κάθε αγωνιζόμενο αντιεξουσιαστή.

Πρόκειται για επιτυχημένη επαγγελματίας   οποία μαζί  με τον άντρα της έχουν φτιάξει την εταιρία «Fucatio - Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις» 

Και εδώ σαν άσχετοι που είμαστε ας κάνουμε μια αφελή ερώτηση ελπίζοντας ότι θα βρεθεί κάποιος/α για να μας δώσει μια απάντηση. 

Απ' ότι διαβάζουμε, η εταιρεία Fucatio - Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις  -  με έδρα Βουκουρεστίου 21, Σύνταγμα (Αθήνα),-έχει εταίρους τη δημοσιογράφο Γιαννούλα ή Ιωάννα Μάνδρου και τον σύζυγό της Ευθύμιο Ναυρίδη. 
Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας παρέχει υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεταξύ άλλων "ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους", όπως και "προβολή θεμάτων στον Τύπο και τη Ραδιοτηλεόραση".

Να φανταστούμε ότι αυτό είναι νόμιμο και ηθικό; Μάλλον έτσι θα είναι αφού αυτό δεν είναι κάτι κρυφό και δεν είδαμε ποτέ κάποιον δημοσιογράφο απ' αυτούς που επικαλούνται ότι κάνουν ερευνητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία να γράψουν κάτι σχετικά.

Εκτός όμως από άσχετοι σχετικά με το "λειτούργημα" της "ενημέρωσης της κοινής γνώμης" είμαστε και κακοπροαίρετοι. Οταν μια εταιρεία στου διατυμπανίζει ότι αν της τα ακουμπήσεις -αγνοούμε φυσικά την ταρίφα της- μπορεί να σου αναπτύξει σχέσεις με εκπροσώπους ΜΜΕ και να προβάλλει τα θέματά σου όπως θες, δεν σημαίνει ότι σου λέει πλήρωσε με για να εξαγοράσουμε δημοσιογράφους; Λάθος καταλαβαίνουμε; 

Μήπως θα είχες ελάχιστο χρόνο κ. Μάνδρου να μας δώσεις τα φώτα σου; 

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα όσα είπες σήμερα μέσα από το χαμαιτυπείο του Σκάι υπερκέρασαν και την υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου πιλότου. Με το δίκιο τους εξαγριώθηκαν χιλιάδες χρήστες του twitter όταν σε άκουγαν να λες μεταξύ άλλων: Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Αυτός το μπόρεσε αυτό, δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει το πτώμα. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα…”.

Αφήνουμε το "στόλισμα" σου στους χρήστες του διαδικτύου:
















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger