Home » , , » Αν είσαι Ρομά, τυχαίος νεολαίος, η αναρχικός και δεν σταματήσεις σε αστυνομικό μπλόκο, οι μπάτσοι σε σκοτώνουν ή προσπαθούν να το κάνουν και μένουν ατιμώρητοι , ενώ αν είσαι ναζί, τους στέλνεις ... χαιρετίσματα

Αν είσαι Ρομά, τυχαίος νεολαίος, η αναρχικός και δεν σταματήσεις σε αστυνομικό μπλόκο, οι μπάτσοι σε σκοτώνουν ή προσπαθούν να το κάνουν και μένουν ατιμώρητοι , ενώ αν είσαι ναζί, τους στέλνεις ... χαιρετίσματα

Από giorgis , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 11:26 μ.μ.

Του Γ .Γ

Η είδηση ότι ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των δολοφόνων μπάτσων με παροτρύνει να σας παραπέμψουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση. Ηταν η εποχή που ο μοντελοπνίχτης είχε βγάλει το  "κοινωνικόμετρο" και "βαθμολογούσε" τους ψηφοφόρους, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει στηριχθεί σε ψήφους των ρομά, των "ιδιαιτεραιοτήτων" και κάποιων ποινικών, λέγοντας πως δεν είναι το ίδιο ποιοτική η ψήφος τους, με άλλων, όπως των ελεύθερων επαγγελματιών. 

Ηταν τότε που ακόμα και ο δεξιός Χατζηνικολάου ξέχασε την προσποιητή του αστική ευγένεια, και αντέδρασε με την φράση "είναι ό,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει" συμπληρώνοντας .ότι “τέτοια δήλωση δεν έχω ακούσει ούτε από χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας”.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι το ρατσιστικό μίσος του Κούγια στους Ρομά είναι γνωστό και θυμόμαστε την περίπτωση στην οποία είχε αναλάβει την υπεράσπιση ενός φονιά στην Κόρινθο, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ έναν τσιγγάνο γιατί θεώρησε ότι πήγε να του κλέψει δυο κότες. Τότε ο "διαπρεπής" δικηγόρος έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια κάνοντας "διατριβές" για την "αντικοινωνικότητα και εγκληματικότητα" των Ρομά και το "πόσο σωστός άνθρωπος και οικογενειάρχης" ήταν ο δολοφόνος εντολέας του.

Εδώ όμως θα σταθούμε σε κάτι άλλο. Στο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι μπάτσοι δολοφονούν "επιλεγμένους" στόχους που δεν έχουν σταματήσει σε αστυνομικά μπλόκα. Και το .... αναμενόμενο είναι ότι η "δικαιοσύνη" τους αθωώνει τους δολοφόνους μπάτσους.

Ας θυμίσουμε αρχικά ένα περιστατικό που έγινε στις 5 Δεκέμβρη του 2003, έξω από το χωριό Γωνιές, κοντά στα Ανώγεια.

Τότε μια συμμορία μπάτσων σκότωσε εν ψυχρώ τον 22χρονο, ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Ηρακλή Μαραγκάκη. όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό του το οποίο επέβαιναν και δυο φίλοι του   δεν σταμάτησε σε μπλόκο, 

 Πρωτόδικα ο μπάτσος – δολοφόνος Γιάννης Δημητρακάκης, είχε κριθεί ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για ανθρωποκτονία με δόλο από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Το Δικαστήριο τον είχε κρίνει επίσης ένοχο για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, των φίλων του Μαραγκάκη, και για παράνομη χρήση όπλου, επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 13 χρόνων και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ηταν το κλίμα της εποχής τέτοιο που δεν άφηνε περιθώρια στους δικαστές να ρίξουν χάδι-ποινή στον μπάτσο.


Κράτησαν τα προσχήματα απέναντι στον εξαγριωμένο κόσμο
που απαιτούσε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο μπάτσος – εκτελεστής και έστειλαν την υπόθεση να δικαστεί στο Εφετείο Πειραιά.

Από κει και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Ο μπάτσος αθωώθηκε ουσιαστικά (το εφετείο τον “καταδίκασε” σε 5,5 χρόνια φυλάκισης, που σημαίνει πρακτικά ότι έκανε τις διακοπές του δαπάνες ελληνικού δημοσίου στις φυλακές για ελάχιστους μήνες) ενώ αθώοι κρίθηκαν απ' το Δικαστήριο οι δύο συγκατηγορούμενοι Ειδικοί Φρουροί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας.

Φέρτε στην μνήμη σας και μια άλλη μας ανάρτηση  την οποία τιτλοφορούσαμε «Ήθελαν να τους σκοτώσουν επειδή δεν σταμάτησαν στο μπλόκο» και στην οποία αναφέραμε το περιστατικό κατά το οποίο μπάτσοι της ΔΙΑΣ που κλοτσούν εν κινήσει μηχανάκι ρίχνοντας το σε ένα τεράστιο χαντάκι βάθους 8 μέτρων (!) με τα δυο νεαρά παιδιά που επέβαιναν, 15 και 18 ετών, να βρεθούν στην συνέχεια νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και ευτυχώς οι γιατροί κατόρθωσαν να σώσουν την ζωή τους. 

Θυμάστε την περίπτωση του Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδης, όταν έπεσαν πάνω σε τροχονομικό έλεγχο; Αν όχι διαβάστε εδώ πώς περιγράφει ο όλο σκηνικό ο Κώστας Σακκάς: "Πέσαμε σε μπλόκο της τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ. Εμείς δεν φέραμε οπλισμό. Επιχειρήσαμε αναστροφή με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουμε, ενώ στην καταδίωξη που ακολούθησε οι αστυνομικοί μας πυροβόλησαν πέντε με έξι φορές σε ευθείες βολές και όχι στον αέρα, όπως υποστηρίζουν". 

Μετά από τα παραπάνω πάμε τώρα και σε μια άλλη σχετική περίπτωση. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι τότε, σύμφωνα με την ειδησεογραφία ο πρώην ναζί βουλευτής Μπαρμπαρούσης "ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ είναι καταζητούμενος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας". 

Η παρακάτω εικόνα είναι από το σχετικό ρεπορτάζ της "Καθημερινής"


Στην περίπτωση του ναζί δεν είχαμε ούτε πυροβολισμούς, ούτε καμιά ιδιαίτερη κινητοποίηση των μπάτσων.

Συμπέρασμα: Αν είσαι Ρομά, τυχαίος νεολαίος, η αναρχικός και δεν σταματήσεις σε αστυνομικό μπλόκο, οι μπάτσοι σε σκοτώνουν ή προσπαθούν να το κάνουν και μένουν ατιμώρητοι , ενώ αν είσαι ναζί, τους στέλνεις ... χαιρετίσματα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger