Home » , » Ενα μεγάλο μπράβο στην Ναταλία Γερμανού

Ενα μεγάλο μπράβο στην Ναταλία Γερμανού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 | 9:56 μ.μ.

Εμείς θετικό σχόλιο για καθεστωτικό δημοσιολόγο πολύ σπάνια κάνουμε. Σε μια χρονική περίοδο όμως που συντονισμένα απ' τα υπόγεια του Μαξίμου γαλάζια τρολ και κυβερνητικά παπαγαλάκια προσπαθούν την "δολοφονία χαρακτήρα" της Ναταλίας Γερμανού γιατί τους μοίρασε "εγκεφαλικά" καλώντας στην εκπομπή της τον Ιάσωνα Αποστολοπουλο δεν μπορούμε παρά να της εκφράσουμε τα εύσημά μας. 

Χτες ο διασώστης, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twiter, έδωσε μια απολαυστική φάπα στον Μπογδάνο. και σε όλα τα κυβερνητικά φερέφωνα τα οποία έφτασαν να τον χαρακτηρίζουν "ενεργούμενο" της Αγκυρας. 

Σήμερα η Ναταλία Γερμανού που δεν δίστασε να καλέσει την τηλεοπτική της εκπομπή τον άνθρωπο που "σώζει ζωές" για να παρουσιάσει όπως είναι η πραγματικότητα τις παράνομες επαναπροωθήσεις που κάνουν οι λιμπενομπάτσοι, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές δυστυχισμένων ανθρώπων, θυμάτων του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού, μοίρασε πόνο στους "πατριώτες"

.«Το διεθνές δίκαιο επιτάσσει ότι είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσει κάποιον που πνίγεται. Πρώτα τους διασώζουμε και μετά συζητάμε όλα τα άλλα», επανέλαβε, ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος. κάτι που φάνηκε ότι αποδέχτηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής. Αυτό όμως ήταν αρκετό να εξαγριώσει τους "Ελληναράδες". Σαν επακόλουθο είχε να ριχθεί και η Γερμανού, όπως χτες η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, στον διαδικτυακό σεξιστικό βούρκο των γαλάζιων ασπόνδυλων..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger