
«Είναι ξεκάθαρο ότι η γυναίκα έχει απειληθεί ότι θα έχει την τύχη της Κωνσταντίνας Κούνεβα αν συνέχιζε την ίδια στάση. Νιώθοντας ανυπεράσπιστη, υποτάχτηκε στις απειλές των δουλεμπόρων που λυμαίνονται το χώρο της καθαριότητας», επισημαίναμε στην ανάρτησή μας.
Σήμερα η Βασιλική Τσούνη δίνει και μια άλλη διάσταση σε δήλωση της σε Κυριακάτικη φυλλάδα: «Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ από το βήχα. Κάθε μέρα παίρνω κορτιζόνη. Τα πνευμόνια μου έχουν πάθει από τα πολλά απορρυπαντικά. Η μέση μου έχει διαλυθεί, δεν μπορώ να περπατήσω. Τι θα κάνω εγώ στα 55 μου αν αύριο το πρωί με διώξουν; Πώς θα ζήσω μέχρι τα 65;».
Τι μπορείς να πεις σ’ αυτή την εργάτρια; Να ολοκληρώσει την καταγγελία που έκανε ρισκάροντας τις πιθανές συνέπειες, γαμώ τον απάνθρωπο καπιταλισμό που έχουμε;
Δημοσίευση σχολίου