Home » , » Η εθνική συνείδηση είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Η εθνική συνείδηση είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι είναι εθνική συνείδηση;
Είναι οι τεμενάδες στο αφεντικό. Να δουλεύεις τσάμπα από το πρωί ως το βράδυ επτά μέρες την εβδομάδα χωρίς αργίες, άδειες, ούτε καν διάλειμμα για τουαλέτα. Κι αν είσαι πολύ εθνικόφρων κι εμφανίσιμος νέος ή νέα, μπορεί να έχεις "μπόνους" το χούφτωμα από τον αφέντη. Ένα τσιμπούκακι ζητάει ο άνθρωπος. Και μαζοχιστές σκλάβους. 
Εμείς οι κομμουνιστές, που θέλουμε εργασιακά δικαιώματα κι αξιοπρεπή διαβίωση, αυτό το λέμε άγρια εκμετάλλευση.

Είναι το να προσκυνάς κάστανα, παντόφλες, ζώνες, κόκκαλα, οτιδήποτε σκαρφιστεί το παπαδαριό, για να τα οικονομήσει. Να πιστεύεις σε θαύματα, παραμύθια, προφητείες, Άγιο Βασίλη... ό,τι κουταμάρα ξεφουρνίσουν οι τράγοι.
Να βασανίζεσαι, να πεθαίνεις καθημερινά, να πεινάς, να κρυώνεις, να ζεις μια κόλαση, αλλά να περιμένεις να δικαιωθείς στην άλλη ζωή, εφόσον φυσικά υπάρχει κι έχεις ξηλωθεί σε αυτό τον κόσμο για την ανέγερση νέων υποκαταστημάτων της Εκκλησίας Α.Ε. και τη σίτιση των υπαλλήλων της.
Εμείς οι άθεοι το λέμε κοροϊδία, εξαπάτηση του ποιμνίου κι εμπόριο φρούδων ελπίδων.

Είναι να μισείς το φτωχό, τον αδύναμο, να νομίζεις πως την πίστη στην αλλάζουν οι μετανάστες κι όχι η ταλαιπωρία και οι άρπαγες πολιτικοί, να αποφεύγεις τον gay μην κολλήσεις ομοφυλία, να θεωρείς πως κακώς διαμαρτυρούνται γιατί καίγονται τα δάση, για να χτιστούν αυθαίρετα και να γίνουν άλλες "επενδύσεις", αλλά είναι καλό κάπου - κάπου να φυτέψουν ένα δεντράκι μπροστά στις κάμερες οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής του Πλανήτη. 
Εμείς οι διεθνιστές, οι οικολόγοι, αυτό το λέμε φασισμό και υποκρισία.

Ακόμα εθνική συνείδηση είναι να υπακούς, να πληρώνεις τους φόρους, να ζητάς απόδειξη για την τυρόπιτα, να κόβεις απόδειξη για την τυρόπιτα, να πληρώνεις κάθε χαράτσι αδιαμαρτύρητα, να μη ζητάς "επιδόματα κι αηδίες" και να αφήσεις στο τέλος να σε πετάξουν στο δρόμο, όπου θα είσαι ένας ακόμα "βρομιάρης άστεγος" (έτσι τους λες αν έχεις εθνική συνείδηση) που πρέπει να δείρουν οι μπάτσοι.
Εμείς που έχουμε μυαλό και αισθήματα, αυτό το αποκαλούμε βλακεία και μισανθρωπία .

Φυσικά ως πολίτης με εθνική συνείδηση θα κοιμάσαι υποχρεωτικά με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά, αφού οι κλέφτες είναι στη Βουλή κι όχι στο δρόμο. Θα ζητωκραυγάζεις το μπάτσο, που θα δέρνει τον πάππου και θα σκοτώνει το μαθητή. Φτάνει να μην πάρει καμία αδέσποτη εσένα ή κανένα δικό σου. Μισείς αυτούς που δεν υποτάσσονται σε άδικους νόμους γιατί ο εθνικόφρων είναι ο κομπλεξικός δούλος, ο υποταγμένος και ο φοβισμένος.

Είναι επίσης αυτός που από τον καναπέ του θα ζητήσει να πάρει την Πόλη, τα Σκόπια, τη Μεσόγειο, τη Γη ολάκερη. Που διαβάζει παπαγαλία τις εθνικιστές κουταμάρες χωρίς να ψάξει την αλήθεια. Που πρόθυμα θα σκοτωθεί και θα σκοτώσει, επειδή είναι απόγονος του Μεγάλου Βουκεφάλα, ενώ ο πλούσιος που θα κερδίσει από τον πόλεμο ή κρίση θα πίνει σαμπάνια στον εξωτερικό, ενώ βλέπει την καταστροφή της χώρας, που γι αυτόν είναι ευκαιρία.
Εμείς που έχουμε ταξική συνείδηση και είμαστε διεθνιστές, λέμε πως η εθνική συνείδηση είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Είναι και άλλα πράγματα η εθνική συνείδηση. Το να παρακαλάς για ρουσφέτι διορισμό, το να ψηφίζεις όσους βουτάνε δημόσιο χρήμα, να τρέχεις στις φιέστες τους, να δικαιολογείς ακόμα και την παιδεραστία εφόσον πηδάει ο βουλευτής σου, κοκ.

Γενικά, όταν δεν υπάρχει πραγματική συνείδηση, δημιουργείται η εθνική συνείδηση, για να μη λέμε πως δεν έχουμε απολύτως τίποτα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger