Home » , » Επιπλοκές! - Χαβάδες την εποχή του κωρονοϊού (Βίντεο)

Επιπλοκές! - Χαβάδες την εποχή του κωρονοϊού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 2:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στο Star, η Βατοπεδινή ήθελε σώνει και καλά να πει ο καλεσμένος πως ο ιός προκαλεί και εγκεφαλικό! Πούλα φόβο! Και στυτική δυσλειτουργία προκαλεί. Οι διασωληνωμένοι ηλικιωμένοι άνδρες δεν κάνουν σεξ, το επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες.
Όπως κι αύξηση της ρουφιανιάς, “της πουστόζης στο αίμα”, που έλεγε ο Τζιμάκος.
“Μάνα ρουφιάνα, τι μου έκανες”
“- Σε κάρφωσα κωλόπαιδο, για να μάθεις να παίρνεις μαζί σου ζακέτα”!

Επιπλοκές είναι επίσης ακρίβεια, φτώχεια, ανεργία, πανικός, δικτατορία...
Κυρίως όμως αυνανισμός. Να τρομάξουμε τον κόσμο να μείνει μέσα. Οι μισοί θα κολλήσουμε μας λένε. Όσοι ζήσουν δηλαδή και δεν πεθάνουν της πείνας. Και ποιο είπαμε είναι το ποσοστό θανάτου; 10% αν αφεθούν στην τύχη τους, 2% αν έχουν περίθαλψη. Κυρίως οι ηλικιωμένοι.

“Χτυπά και νέους” ουρλιάζουν. Προφανώς. Αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους. Δεν είναι το ίδιο να έχω καρδιά, ζάχαρο, νεφρά, άσθμα, να είμαι 90 και βάλε, με το να μην έχω τίποτα και να είμαι 20. Στην πρώτη περίπτωση έχω “μόρια” για ΜΕΘ. Φυσικά προσέχουμε, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Κόλλησαν όλοι οι κηφήνες από πάρτι είπαν κάποιοι. Πάρτι με ούζα ήταν; Μαρινάκης, βουλευτές της ΝΔ, δημοσιογράφοι, τραπεζικοί...
Να χάσω τέτοιο πάρτι. Πάρτι με δις ήταν. Συναντήθηκαν για δουλειές, κι ο ένας κόλλησε τον άλλον. Τι δουλειές έχουν πολιτικοί με επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και τραπεζικούς, ξέρουμε.
Στο μεταξύ τα φαρμακάκια τους τα πήρανε. Και τα σπίτια τους έγιναν αποθήκες. Εμείς ούτε κωλόχαρτο! Η εκδίκηση της Βενεζουέλας.

Πείτε ψέματα κι ελάτε Εκκλησία λέει ο παπάς. Θα πάτε Παράδεισο! Λέγοντας ψέματα; Φυσικά! Το ιερατείο εδώ και χιλιάδες χρόνια πάει στον Παράδεισο, ενώ έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα.

Ασχολούμαστε αν θα έρθει ο αρχηγός κράτους, το Άγιο Φως! Το 21ο αιώνα δίνουμε λεφτά για να μεταφέρουμε με αεροπλάνο μια τόση δα φωτίτσα! Τον αναπτήρα τον έχουν ακούσει κάποιοι; Ίδια ακριβώς δουλειά με πολύ λιγότερα χρήματα.
Κι άντε και το έφεραν. Πόσοι θα το πάρουν; Ούτε η Καλλιόπη δε θα βγει. Φοβάται τόσο, που ελέγχει κάθε λίγο τα κωλόχαρτα. Ευτυχώς την παρηγορώ.

Κάνει και διάρροια ο ιός. Εντάξει, στο 3% - 4% όσων αρρωσταίνουν. Το 85% της εκατό είναι ασυμπτωματικοί. Γιατί όλοι πιστεύουν πως θα πέσουν σε αυτό το 0,5%, που θα έχουν και κόψιμο; Εκτός αν γλείφουν πισινούς δε χρειάζονται τόσο χαρτί. Αφήστε και κάνα δέντρο άκοπο.
Και να γλυτώσουμε από τον ιό, θα πάμε από καταστροφή του Περιβάλλοντος.
Σταμάτησαν τα εργοστάσια κι ανέπνευσαν στην Κίνα. Στη Βενετία καθάρισαν τα κανάλια. Λιγότερες και οι φωτιές... Τώρα που σκέφτομαι, όλοι μέσα, δεν ξαναβγαίνουμε ποτέ έξω. Να σωθούν τουλάχιστο τα υπόλοιπα είδη.

Όπως είπε ένας καλός σύντροφος, πήραμε περιπολικά, “σωθήκαμε! Και βάλαμε τα μαχητικά να πετάνε για να τρομάξει ο ιός. Γιατί ο ιός είναι στο δρόμο χωρίς άδεια. Αλλά θα τον πιάσουν οι μπάτσοι. Θα τον συλλάβουν, θα τους κολλήσει, ένα από τα δυο θα γίνει πάντως. Το να του βάλουν χειροπέδες είναι απίθανο. Τόσους διάσημους ξέρει, το “κωλόβυσμα”.

Οι γιατροί πάλι δεν έχουν μάσκες, αλλά τι να τις κάνουν; Εδώ έχουμε τόσους μπάτσους να μας φυλάνε. Και παπάδες να προσεύχονται. 
“Τεθωρακισμένοι”, με το όπλο στο ένα χέρι και τον αγιασμό στο άλλο.

Ανοησία της αγέλης. Δεν πιάνει. Πολλοί κόλλησαν Μητσοτάκη στις εκλογές, όλοι υποφέρουμε. Στη Σουηδία λένε “έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στο Σύστημα Υγείας βγείτε έξω”.
Στην υπόλοιπη ΕΕ “έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, δεν έχουμε Σύστημα Υγείας, μείνετε μέσα”!

Να εμπιστευτώ κάποιον που μου λέει, αν αρρωστήσω, να μην πάω στο γιατρό; Πως θα κάνω τεστ μετά θάνατον; Την κυβέρνηση που έλεγε πως θα προβάλει βέτο για την είσοδο της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και που χθες χαιρέταγε αυτήν ακριβώς την είσοδο;
Τι αστεία λένε οι κερατάδες...

Θα πάρουμε 600 ευρώ αλλά σε είδος. Θα κλειστούμε μέσα σε μια αίθουσα και θα σεμιναρίζομαστε. Τα φράγκα θα τα πάρουν οι φίλοι του Κούλη που θα έχουν την αίθουσα! Χτες μέχρι κι οι δικοί τους τους έκραζαν. Τα τρολλ άφαντα.
Καταλληλότεροι (λέμε) στα γκάλοπ. Ό,τι θέλουν λένε μερικοί.

Φυλαχτείτε, κυκλοφορεί Μητσοτάκης έξω.

Και μια τζούρα από χαβάδες την εποχή του κωρονοϊού:


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger