Home » , , » Ε, όχι και να "αγιοποιήσουμε" τον "Άρχοντα Οφφικιάλιο"! - Που αποβλέπει η έρευνα του Τσιόδρα;

Ε, όχι και να "αγιοποιήσουμε" τον "Άρχοντα Οφφικιάλιο"! - Που αποβλέπει η έρευνα του Τσιόδρα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 | 8:54 μ.μ.

Επειδή η υποκρισία, από όποια αφετηρία και να ξεκινάει, μας ενοχλεί, δεν μπορεί να μην υπογραμίσουμε ότι κάποιοι που μέχρι χτες χαρακτήριζαν φερέφωνο της κυβέρνησης τον "Άρχοντα Οφφικιάλιο", κατά κόσμο Σωτήρη Τσιόδρα, σήμερα έχουν κάνει σημαία την έρευνα του. Και σωστά χαρακτήριζαν ότι λειτουργεί σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Τσιόδρας, -όλοι π.χ θυμόμαστε την δηλωσή του "Είναι αδύνατον αυτή την στιγμή να επενδύσουμε στα Μέσα Μεταφοράς". 

Και για να μην πλατειάζουμε να παραθέσουμε τί είχε πει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, για τα μέλη της περιβόητης "επιστημονικής επιτροπής", με επικεφαλής τον Τσιόδρα, που έχει συστήσει το υπουργείο Υγείας. Τους  απέδιδε τους ότι είναι «όργανα πολιτικής προπαγάνδας», συμπληρώνοντας ότι «Είναι απαράδεκτο οι επιστήμονες να υπακούν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης. Οφείλουν να λένε την άποψή τους και να μην την αλλάζουν για την πολιτική επικοινωνία».

Μάλιστα ο Πολάκης σχολιάζοντας μια συνέντευξη που είχαν δώσει για την πανδημία  Μητσοτάκης και Τσιόδρας δήλωνε: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδία δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες».

Ε, δεν γίνεται -για τους Συριζαίους μιλάμε- αυτόν που χτες τον χαρακτήριζαν αρλουμπολόγο ο οποίος λέει "επιστημονικές μπούρδες" σήμερα να κάνουν σημαία την έρευνα του. 

Επί της ουσίας τώρα. Εχουμε απέναντι μας μια κυβέρνηση πολιτικών εγκληματιών. Η έρευνα Τσιόδρα - Λύτρα που στην ουσία φτύνει κατάμουτρα τον ανέμελο χαρακτηρίζοντας τον δημόσια ψεύτη. και πολιτικό απατεώνα, είναι ένα σφοδρό πλήγμα για την κυβέρνηση αφού της κατέρριψε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. 

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα. Γιατί ο Τσιόδρας ένα πρόσωπο που μέχρι χτες είχε αναλάβει να δικαιολογήσει την κυβερνητική πολιτική και να την παρουσιάσει άψογη, από την αρχή μέχρι το τέλος, προχωράει σε μια τέτοια ενέργεια;

Απάντηση δεν έχουμε και θα ήταν παρακινδυνευμένο να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Αυτό που μπορεί να πούμε κατηγορηματικά είναι ότι ο Άρχοντας Οφφικιάλιος δεν λειτουργεί μονάχα σαν πολιτικό πρόσωπο, αλλά και σαν άτομο που "εμπορεύεται την επιστήμη του". Φέρτε στην μνήμη σας αυτό το κείμενο όπου διαβάζουμε μεταξύ άλλων: "Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποτελεί έναν από τους αγαπημένους επιστήμονες και ερευνητές των φαρμακευτικών εταιριών όταν πρόκειται για έρευνα"... "Πόσο ανεπηρέαστος μπορεί να παραμείνει ένας πανεπιστημιακός γιατρός που μετέχει σε μια επιτροπή η οποία χαράζει την εθνική πολιτική όσον αφορά τη χρήση ενός φαρμάκου στην περίπτωση πανδημίας, όταν έχει λάβει από συγκεκριμένες εταιρίες μεγάλα ποσά για την απαιτούμενη έρευνα;".

Ας αποφύγουμε καλύτερα, λοιπόν, κάποιες ατεκμηρίωτες υποθέσεις που κάνουμε στο τι πιθανόν επιδιώκει ο Τσιόδρας με την έρευνα του αυτή,  

Σαν υστερόγραφο να γράφουμε ότι είναι εντυπωσιακή η επιμονή του γαλάζιου συνδικαλιστή προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στις καταγγελίες του σε βάρος της κυβέρνησης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger