Home » , » Αθωώθηκε ο Α. Λοβέρδος και δικαιώνεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου που δήλωνε ότι "η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού"

Αθωώθηκε ο Α. Λοβέρδος και δικαιώνεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου που δήλωνε ότι "η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 10:00 μ.μ.


Θυμάστε πριν λίγα χρόνια όταν ο πρώην νεοδημοκράτη υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωνε ότι δηλαδή "η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού"; Δεν ήταν λογικό λοιπόν και οι πρώην υφιστάμενοι του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης να σεβαστούν αυτή την εκτίμηση; Οπότε δεν μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για την απόφαση που πήραν σήμερα οι δικαστές και τον απάλλαξαν από την κατηγορία του μιζαδόρου της Novartis.Αλλωστε τι θέλετε; Να διαψεύσουν οι λειτουργοί της Θέμιδας ότι αποτελούν μαριονέτες στα χέρια του Μητσοτάκης όπως τους χαρακτήρισαν δημοσίως βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης; 

Και μην μας πείτε ότι οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες που υπάρχουν για την εμπλοκή του Αντρέα Λοβέρδου στο τεράστιο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας βοούν. Αυτές οι αποκαλύψεις δεν αποτελούν δικαστική ετυμηγορία και συνεπώς δεν έχουν καμιά σημασία! Και για να ευλογήσουμε και τα γένια μας -που δεν έχουμε- εμείς σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, απ' τον Σεπτέμβρη του 2018 γράφαμε ότι θα πέσει  ταφόπλακα και στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis και κανένας "λαδιάρης" πολιτικάντης δεν πρόκειται να λογοδοτήσει στην αστική τους "δικαιοσύνη".

Εχει κάποια αξία αυτή η εξέλιξη με την δικαστική αθώωση του Λοβέρδου από την κατηγορία της δωροληψίας που τον βάρυνε; Ναι θα λέγαμε. Κι αυτό είναι ότι ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός δέχεται ακόμα ένα πλήγμα και το ότι ο πυλώνας του συστήματός τους που ονομάζεται αστική "δικαιοσύνη" οδηγείται στην απόλυτη λαϊκή απαξίωση. 

Εχουμε κάνει αρκετές αναφορές για τον κατασταλτικό κρατικό μηχανισμό που ονομάζεται αστική "δικαιοσύνη" και δεν θα κάνουμε τώρα περισσότερες αναφορές. Θα σας δώσουμε όμως μια γεύση το πώς υποδέχτηκαν οι χρήστες του twitter την απόφαση της αθώωσης του Λοβέρδου:








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger