Home » » Δημοσκοπήσεις: Προσπάθεια χειραγώγησης των συνειδήσεων.

Δημοσκοπήσεις: Προσπάθεια χειραγώγησης των συνειδήσεων.

Από giorgis , Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010 | 4:23 μ.μ.


Καυστικότατος ο Στάθης στην σημερινή «Ελευθεροτυπία» για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.
Βάζουν κι αυτές το χεράκι τους μαζί με τους υπόλοιπους «έγκυρους διαμορφωτές της κοινής γνώμης» να μας πείσουν ότι η λαίλαπα των αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης είναι μονόδρομος και μάλιστα γίνετε με .. κοινωνική συναίνεση!

Διατεταγμένη και πληρωμένη υπηρεσία απ’ την οικονομική ολιγαρχία προσφέρουν όλοι αυτοί προσπαθώντας να κατασκευάσουν μια εικονική πραγματικότητα. Η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας αργά ή γρήγορα θα φέρει κοινωνικές εξεγέρσεις.
Το γράφει σήμερα στα «Νέα» ο Ρ. Βρανάς: «Έχοντας φτάσει πια στα όριά τους, τα θύματά της αρνούνται να σωπάσουν και αναγγέλλουν κινητοποιήσεις. Η επικίνδυνη τάξη επιστρέφει για να επιβεβαιώσει τον εαυτό της. Ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Το πρόβατο γίνεται λιοντάρι για να γλιτώσει το σφαγείο».
Το έγραψε πολύ χαρακτηριστικά –αν και η πρόθεση του δεν ήταν αυτή- ο Π. Κοσμίδης στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Αυτό που ψιθυρίζεται στα "σαλόνια" της Ευρώπης, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ελεγχθεί η επερχόμενη κοινωνική αναταραχή».

Για να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που μόνο και στην σκέψη του τρομοκρατούνται οι αστοί, από τους πρώτους που επιστρατεύουν είναι δημοσιοκάφροι και λοιποί κατασκευαστές πλαστών ειδήσεων.
Και απ’ τα πρώτα βιολιά που παίζουν αυτό τον σκοπό στην ορχήστρα της παραπληροφόρησης είναι οι ιδιοκτήτες των εταιριών δημοσκοπήσεων, φυσικά με το αζημίωτο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger