Home » » Εχουμε πόλεμο

Εχουμε πόλεμο

Από giorgis , Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 | 5:22 μ.μ.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η οργή εκατοντάδων χιλιάδων κόσμου ξεχείλισε στις σημερινές διαδηλώσεις και η αστική δικτατορία που βιώνουμε περνάει δύσκολες μέρες.
Είναι φανερό ότι τίποτα δεν τέλειωσε και όλα τώρα αρχίζουν. Ο εργαζόμενος λαός οδηγείτε από το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ στα μονοπάτια του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα και η αντίσταση του είναι μονόδρομος.
Οι εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, δεν θα ανεχθούν μοιρολατρικά την ζωή που σχεδιάζουν γ’ αυτούς, χωρίς αυτούς μια δράκα πλουτοκράτες.

Υπήρξε και ένα δυσάρεστο γεγονός σήμερα που όλο το δημοσιοκαφρικό χαφιεδότσουρμό έριξε τον μεγεθυντικό του φακό για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μηνύματα που έδωσε η σημερινή μοναδική, συγκλονιστική διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών.
Μιλάμε για τα τρία άτομα που έχασαν την ζωή τους στην τράπεζα του Βγενόπουλου Μαρφίν.
Δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά γεγονότα (μέχρι τώρα ακούμε μόνο την εκδοχή των μπάτσων ότι ο θάνατος τους οφείλετε σε μολότοφ. Τα ίδια όμως μας έλεγαν και για τους νεκρούς του Κάπα Μαρούση και όμως αποδείχτηκε ότι τότε ο θάνατος τους προκλήθηκε από δακρυγόνο που έριξαν οι μπάτσοι) οπότε ας είμαστε πιο επιφυλακτικοί.

Αλήθεια οι ίδιοι που χύνουν τόσα κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό αυτών των ανθρώπων γιατί δεν είπαν την παραμικρή λέξη όταν μόλις χτες υπήρξε η είδηση ότι «Η απόγνωση από τα αβάσταχτα προβλήματα που τους προκάλεσε η οικονομική κρίση, ήταν η αιτία που έσπρωξε στον εκούσιο θάνατο τέσσερις ανθρώπους μέσα σε λίγες ώρες, σε διαφορετικά σημεία της χώρας!»;

Από κει και πέρα αφού σε όλους ήταν γνωστό ότι υπάρχει εργατική έκρηξη και σήμερα θα εκδηλωνόταν η λαϊκή οργή που συνήθως έχει στόχο κυβερνητικά κτίρια και τράπεζες γιατί επέτρεψαν σ’ αυτούς τους απεργοσπάστες να εργάζονται και μάλιστα σε μια τράπεζα που βρισκόταν σε σημείο που ήταν δεδομένο ότι θα αποτελούσε στόχο των διαδηλωτών;

Εχουμε πόλεμο και όσοι προσπαθούν να μας δείξουν το δέντρο κρύβοντας το δάσος δεν θα το κατορθώσουν.

Υ.Γ Ολοι οι σύντροφοι του μπλογκ μας βρίσκονται στους δρόμους γι’ αυτό δεν έχουμε συνεχείς αναρτήσεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger