Home » , » Η Λ. Κανέλλη για την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Η Λ. Κανέλλη για την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Μαΐου 2012 | 2:55 π.μ.

Σε μια συνέντευξη, που είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν τρεις μέρες, παρακολουθήσαμε χτες, την Λιάνα Κανέλλη, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα.
 Η βουλευτίνα του ΚΚΕ –που σημειωτέον έχει μεγάλη αποδοχή στους ψηφοφόρους του κόμματός της αν κρίνουμε από τους σταυρούς που έλαβε στις τελευταίες εκλογές- με τον γνωστό πηγαίο λόγο και την αμεσότητα που την διακρίνει απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τις τέθηκαν.

Σχολίασε τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, κάνοντας παράλληλα ολομέτωπη επίθεση στον Σύριζα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο σχολιασμός που έκανε για την εκλογική επίδοση της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.

Την συγκεκριμένη τοποθέτηση της βουλευτίνας του ΚΚΕ μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βιντεάκι που παραθέτουμε, ενώ όποιος/α θα ήθελε να δει όλη την συγκεκριμένη τηλεοπτική παρουσία της Λ. Κανέλλη ας κλικάρει εδώ.
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2012 στις 9:19 π.μ.

καλά λέει παιδιά.Το μακρύ χέρι του συστήματος.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2012 στις 4:49 μ.μ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η΄ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΪΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΟΙΑΓΗΠΟΤΕ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η΄ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ... http://www.youtube.com/watch?v=UISMAhVJzoA&feature=related

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2012 στις 5:44 μ.μ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟ!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!!!

Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο Γυμναστή της Δευτεροβάθμιας με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.

Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.



Από νωρίς το πρωί, η "άλλη πλευρά" διεκδικούσε αντίλογο επικαλούμενη ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γυμναστή, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες...

Έτσι έγινε. Ο "καθηγητής" τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια διαψεύδοντας την ΕΛΜΕ ότι κάνει ναζιστική προπαγάνδα σε μαθητές, επέστρεψε τις κατηγορίες στους συνδικαλιστές, λέγοντας ότι εκείνοι είναι που αντίθετα προπαγανδίζουν τις αριστερές ιδέες τους μέσα στα Σχολεία και αναφέρθηκε εκτενώς στην κοινωνική του προσφορά, μέσα στο Σχολείο.

Η συνέχεια είναι σοκαριστική:

Μία γυναίκα, μητέρα πια δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, οργισμένη που τον άκουγε να έχει και βήμα στο ραδιόφωνο, και να απευθύνει λόγο στην κοινωνία της πόλης, ζήτησε να βγει στον αέρα για να καταγγείλει τον κατα συρροή βιασμό σε βάρος της από το Χρυσαυγίτη Γυμναστή. Ήθελε να μιλήσει ανοιχτά σε όλους τους πολίτες της Ιεράπετρας και σπάζοντας τη σιωπή της δημόσια μάλιστα , να φωνάξει ότι η δράση του συγκεκριμένου ατόμου δεν ήταν επτασφράγιστο μυστικό αλλά κάτι που κρυφοψυθιριζόταν στη μικρή κοινωνία της Ιεράπετρας , κάτι που διάφοροι παράγοντες την πίεζαν να αποσιωπεί για χρόνια. Ήθελε να κραυγάσει τη δική της αλήθεια. Έλεγε και ξαναέλεγε: "Δε με ενδιαφέρει η Χρυσή Αυγή, με ενδιαφέρει που ένας καταστροφέας παιδικών ζωών και ψυχών, βάζει βιτρίνα την οικογένεια του, την πατρίδα, τη θρησκεία , και τα "χριστά ήθη" και περπατά με το κεφάλι ψηλά, ενώ εγώ κοιτάζω κάτω"



Η μαρτυρία της, ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αν δεν ενεργήσει άμεσα για να τσακίσει αυτά τα εγκλήματα και τις φωλιές που τα εκτρέφουν , θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3808--qq

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2012 στις 6:47 μ.μ.

Είμαι απο το Δίστομο. Δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτούς που ψηφίσανε Χρυσά Αυγά, γιατί υποψιαζόμαστε όλοι πιοι είναι αυτοι και πιστέψτε με μιλάμε για άτομα που δεν κάνουν ούτε για φτύσημο! Πάντα ήταν και θα είναι φασίστες. Εξοργίζομαι μόνο που κάποιοι κατοικούν εδω και υπάρχει η περίπτωση να τους αντικρύσω στον δρόμο! Πρέπει όμως να σημειώσω οτι μετά τα τελευταία αναληθή δημοσιεύματα – πληροφόρηση, από μερίδα των ΜΜΕ, ότι «Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στο Δίστομο η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους, που αντιστοιχεί στο 5,96% επί των ψηφισάντων», πρέπει να πω ότι το παραπάνω ποσοστό αφορά όλον τον Καλλικρατικό Δήμο που περιλαμβάνει εκτός του Διστόμου, την Αράχωβα, την Αντίκυρα, το Στείρι και την Παραλία Διστόμου (οικισμό Άσπρων Σπιτιών).
Στο Μαρτυρικό Δίστομο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής περιορίζεται σε 44 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 2,7% επί των ψηφισάντων. Επιπρόσθετα διευκρινίζω ότι οι ψήφοι των αυτοχθόνων Διστομιτών είναι ακόμα λιγότεροι, διότι στους ανωτέρω ψηφοφόρους εμπεριέχονται και ψηφοφόροι, οι οποίοι είναι κάτοικοι του οικισμού Παραλίας Διστόμου (Άσπρων Σπιτιών) που δεν κατόγονται απο το Δίστομο και δεν συνδέονται με μνήμες της σφαγής!

12 Μαΐου 2012 στις 7:55 μ.μ.

εσείς καταδικάζετε τα εγκλήματα του στάλιν?

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2012 στις 10:24 π.μ.

o σταλην δεν εκανε κανενα εγκλημα Ο ΣΤΑΛΗΝ ΠΕΘΑΝΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΣΕ ΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ arachne

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger