Home » , » Το νόθο παιδί της μπασταρδοκρατίας

Το νόθο παιδί της μπασταρδοκρατίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 | 4:23 μ.μ.

Στις Σκουριές η γη συνεχίζει να σκουριάζει μαζί με τις ελπίδες των κατοίκων τους.

Τα κέντρα κράτησης μεταναστών παραμένουν γεμάτα με αθώους ανθρώπους που το μόνο τους ‘έγκλημα’ ήταν ότι είχαν τη ‘λάθος’ εθνικότητα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Το φιλέτο του Ελληνικού παραχωρείται με νόμιμες διαδικασίες στον ευυπόληπτο επιχειρηματία, που δε θα είναι πια αναγκασμένος να σηκώνει αυθαίρετα σαν αυτόν τον εκτρωματικό ναό του καταναλωτισμού που ακόμα στέκει περήφανος στο Μαρούσι.

Ο εθνικός μας νταβατζής αφού έκανε τα πάντα απ’ το κανάλι του προκειμένου ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας να τρώει απ’ τα σκουπίδια, τώρα επεκτείνει τις μπίζνες του με τα σκουπίδια που παράγουν όσοι ακόμα μπορούν και τρέφονται.

Το κράτος συνεχίζει να χάνει τους φόρους των εφοπλιστών, γιατί έτσι και τους ζητήσει θα τους αναγκάσει να βγάλουν τη σημαία μας απ’ τα καράβια τους και εμείς θα χάσουμε το ονόρε.

Λιμάνια, αεροδρόμια και ΔΕΗ ιδιωτικοποιούνται με διαπραγματεύσεις fast track, από κάποιους αχαρακτήριστους που μέχρι πριν μερικούς μήνες κόπτονταν για τον αδιαπραγμάτευτα δημόσιο χαρακτήρα τους.

Τα κανάλια εξακολουθούν να εκπέμπουν χωρίς άδεια, ενώ γλυτώνουν και πάλι το φόρο επί των διαφημίσεων εξαιτίας ενός….λάθους στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε.

Ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας ενεργοποιείται μόνο όταν οι ρασοφόροι πρέπει να προσέλθουν στο δημόσιο ταμείο. Όχι για να πληρωθούν, μα για να πληρώσουν.

Η διάλυση των ΜΑΤ και της ΔΕΛΤΑ μπορεί να περιμένει γιατί τώρα προέχει να διαλυθούν τα κεφάλια των διαδηλωτών που θα διαμαρτύρονται για το 3ο μνημόνιο.

Ο πολυδιαφημισμένος εκδημοκρατισμός της αστυνομίας εξαντλήθηκε σε μια δήλωση του πατενταρισμένου φασίστα και ΔΟΛιου Πανούση, που αναζητώντας θαρρείς τα όρια της αυτό-γελιοποίησης κάλεσε τους θύλακες χρυσαυγιτών στο σώμα να αυτό-διαλυθούν!

Οι τράπεζες αντί να κρατικοποιηθούν, αφέθηκαν στα χέρια του κρατικοδίαιτου και συνάμα κρατοκτόνου - σαν κάθε τεχνοκράτη που σέβεται τον εαυτό του - Στουρνάρα.

Και ενώ από το 2008 έχουν πάρει 211δις προκειμένου να σταθεροποιηθούν(sic), και σήμερα παίρνουν άλλα 25δις που φορτώνουν στην πολύπαθη καμπούρα του ελληνικού λαού, είναι πασιφανές πως ένα απλό φύσημα της ΕΚΤ είναι αρκετό για να προκαλέσει την κατάρρευση τους ανά πάσα στιγμή.
Το ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’, μετατράπηκε στο ‘οι τράπεζες σου παίρνουν το σπίτι χωρίς δίκη’.

Το κοινοβούλιο ψήφισε το κούρεμα των καταθέσεων, ενώ δεν έχει ποτέ κυρώσει την ευρωπαϊκή οδηγία που τις προστατεύει μέχρι τα 100.000 ευρώ.

Η ‘ελεύθερη και δημοκρατική’ ΕΡΤ τελικά διοικείται από έναν Ταγματάρχη.
Νέα μνημόνια, συμβάσεις και υποχρεώσεις έδεσαν τη χώρα ακόμα πιο σφιχτά στο άρμα του γραφειοκρατικού ολοκληρωτισμού της ΕΕ, που δεν κάνει άλλο από το να δίνει θεσμική υπόσταση στις πολυεθνικές, τις τράπεζες και τις εταιρείες οπλικών συστημάτων.

Ο θείος Σαμ τρίβει όλο ικανοποίηση τα αιματοβαμμένα μουστάκια του γιατί και το ΔΝΤ πληρώνεται στο ακέραιο, και η σχέση της χώρας με το ΝΑΤΟ ισχυροποιείται μέσα από νέους εξοπλισμούς και αναβαθμισμένες στρατιωτικές ασκήσεις.
Και ούτε μια γάζα δε χρειάστηκε για τον παρθενικό υμένα της ‘αριστεράς’, που οι μακελάρηδες της Γάζας τον έκαναν αναίμακτα βραχιολάκι στο μπράτσο τους, με την υπογραφή της συνθήκης SOFA που επιτρέπει τη διαμονή στρατιωτικών μονάδων της μιας χώρας στο έδαφος της άλλης.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν απύθμενο και από χρόνια δυσώδη βόρβορο, που δε θα μπορούσε παρά να ήταν γεμάτος με κατσαρίδες.
Και είναι γνωστό πως όταν το σώμα της κατσαρίδας συνθλίβεται, τότε αυτή απελευθερώνει τα αυγά της και παρότι εμείς απαλλασσόμαστε από την ίδια, λίγο αργότερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι τους απογόνους της.

Μήπως λοιπόν όταν ο ελληνικός λαός πάτησε σαν κατσαρίδες το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αυτές οι πολιτικές κατσαρίδες απελευθέρωσαν τα αυγά τους που επωάστηκαν ως Σύριζα ;

Και μήπως τελικά ο Αλέξης, δεν είναι παρά το νόθο παιδί της μπασταρδοκρατίας, η οποία ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία και ελλείψει διαδόχου το αναγνώρισε εκχωρώντας του όλα τα κληρονομικά της δικαιώματα και υποχρεώσεις ;
 
Π. (αναγνώστης του blog)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2015 στις 10:03 π.μ.

Η εμπεθεια σου, φερνει την απελπισια. Τιποτα καλο δεν βλεπεις;
Μεχρι και με την ΕΡΤ τα εβαλες, κουρεψες καταθεσεις, ημαρτον ρε φιλε ισως χρειαζεσαι λιγη βοηθεια

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2015 στις 10:14 π.μ.

Ποιο εινα επιτελους το σχεδιο Β ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger