Home » , » Ετεροχρονισμένες "ανησυχίες" Συριζαίων. - "Ανακάλυψαν" νεοναζί μπάτσους

Ετεροχρονισμένες "ανησυχίες" Συριζαίων. - "Ανακάλυψαν" νεοναζί μπάτσους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 | 10:01 μ.μ.


Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο -την ανέβασε στο twitter του ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπαμπούλιας- στην οποία ένας ΜΑΤατζής συζητάει φιλικά με έναν νεοναζί, ο οποίος φοράει μπλούζα που γράφει Opposta Fazione, -το όνομα σκληρής ιταλικής νεοναζιστικής ομάδας- και οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λες και .. ανακάλυψαν την πυρίτιδα.

Μας γράφουν ότι η ηγεσία της ΕΛΑΣ, και ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις σχέσεις νεοναζιστικών ομάδων με την αστυνομία, αλλά και να απαντήσουν για τη σχέση του απεικονιζόμενου νεοναζί με την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων, σημείο όπου έχει βγει η φωτογραφία.

Εδώ το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτοί οι ιστότοποι που εκφράζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Πάνω από τέσσερα χρόνια ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Εκανε το παραμικρό για να απαλλάξει τα σώματα καταστολής από τα ναζιστικά καρκινώματα; Απολύτως τίποτα. Αδιαφορία πλήρης. (Αντιθέτως. Εφτασαν στο σημείο οι Συριζαίοι να "ξεπλένουν" το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου)
Ολα αυτά τους έσωσαν τα περιθώρια ώστε οι μπάτσοι να ανεβάζουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας φωτογραφία αστυνομικού σκύλου που του έδωσαν ένα όνομα που παραπέμπει στον Χίτλερ. ( "Αδόλφο" ή για την ακρίβεια «Adolf»).


Για να είμαστε όμως δίκαιοι πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι διαχρονικές οι "σχέσεις στοργής" μπάτσων - ναζιστών Από το 2013 ακόμα είχαν αναφερθεί συγκεκριμένα περιστατικά. Είναι επίσης χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις αρχιφύλακα να εκπροσωπεί τη ΧΑ με τη στολή της ΕΛΑΣ, και να κηρύττει το μίσος στους πρόσφυγες στοχοποιώντας αριστερούς πολίτες, και ΜΑΤατζή να φωτογραφίζεται έχοντας στο κράνος του ναζιστικά σύμβολα και φορώντας καπέλο όπου αναγράφεται "Χρυσή Αυγή".

Αν. λοιπόν μέσα στις τάξεις της αστυνομίας εξακολουθούν να υπάρχουν ενεργοί νεοναζιστικοί πυρήνες, ευθύνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ που στα χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε το παραμικρό να τους εξαλείψει.

Και φυσικά μετά τον ντόρο ου δημιουργήθηκε οι συνάδελφοι του κάλυψαν τον συγκεκριμένο μπάτσο.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΓΑΔΑ, (Εδώ γελάνε και οι τσιμεντόλιθοι):

Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με φωτογραφία που απεικονίζεται αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής να συνομιλεί με ιδιώτη, ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 


από εσωτερική έρευνα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προέκυψε ότι ο ανωτέρω αστυνομικός, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, προσεγγίστηκε από διερχόμενο περαστικό, ο οποίος του ζήτησε πληροφορίες για κατάστημα της περιοχής και αφού του απάντησε αποχώρησε από το σημείο, τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται τόσο από τον εικονιζόμενο αστυνομικό, όσο και από έτερο αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Αυγούστου 2019 στις 7:06 π.μ.

Τωρα πεισθηκαμε για την αληθεια των εξηγησεων που εδωσαν οι
μπατσοι για το συναδελφο μπατσο που συνομιλουσε με το ναζι!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger