Home » , » Ο κατ' αυτοπαραδοχή "πολιτικός τυχοδιώκτης" Χρυσοχοϊδης σε χουντική ρητορεία

Ο κατ' αυτοπαραδοχή "πολιτικός τυχοδιώκτης" Χρυσοχοϊδης σε χουντική ρητορεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 | 2:20 π.μ.



"Η φράση «Verba volant, scripta manent», η οποία στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία που συμβουλεύει την αξία που έχει ένα γραπτό κείμενο που δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί έναντι του προφορικού λόγου που μπορεί αντίθετα ακόμα και να ανακληθεί ή να διαψευστεί ως μηδέποτε γενόμενος". (Βικιπαίδεια)

Ο κατ' ομολογία του πολιτικός τυχοδιώκτης Χρυσοχοϊδης o opo;iow εξ' αιτίας απαίτησης της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας βρέθηκε "φυτεμένος" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. να παριστάνει τον πολιτικό προϊστάμενο των δυνάμεων καταστολής.
Mπορεί να μην έχει έφεση στο διάβασμα και σαν κοινοβουλευτικός άντρας που υπήρξε  να ψήφιζε ότι του σερβίριζαν, με κάποιο τρόπο έμαθε μια ατάκα και την "μπουμπούνισε" χτες στην βουλή: "Η Ελλάδα αναστενάζει στα γήπεδα και η δημοκρατία στις συγκεντρώσεις".

Κάτι ανάλογο ούτε ο Μανιαδάκης επί δικτατορίας Μεταξά είχε σκεφτεί να το πει, αλλά ούτε και ο Ζαγοριανάκος της Απριλιανής χούντας!!!
Ακου τι είπε ο άνθρωπος!!! "Η δημοκρατία αναστενάζει στις συγκεντρώσεις"!

Ασε το παραμύθι που μας παρουσίασε. Όπως είπε, "από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του 2020 έγιναν 119 υπαίθριες συγκεντρώσεις. Περίπου 2 την ημέρα". Που στο διάολο σε περίοδο καραντίνας ανακάλυψε τόσες συγκεντρώσεις;;;;!!!
Προφανώς πρόκειται για εγκεφαλικό του κατασκεύασμα, αφού παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εργατική κινητοποίηση που εξαγγέλλεται.

Ασχετα αν το κατάπτυστο νομοσχεδίου - τερατούργημα.ψηφιστεί σήμερα στην βουλή, η κατάληξη του θα είναι μια: θα μείνει στα χαρτιά και στην πράξη το κίνημα θα τον καταργήσει.

Απάντηση στους βερμπαλισμούς του βραβευμένου απ' το FBI υπουργού ότι "ο νόμος θα εφαρμοστεί. Το λέω με αποφασιστικότητα. Δεν είναι δήλωση αυταρχισμού. Είναι πράξη ευθύνης" θα δοθεί σήμερα από τους διαδηλωτές που θα πλημμυρίσουν όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελλάδας διαδηλώνοντας ενάντια σ' αυτό το χουντο-νόμο.

Τα σχετικά κείμενα των νομικών Θανάση Καμπαγιάννη και Αλέκας Ζορμπαλά που υπάρχου στον ιστότοπο μας, κάνουν περιττή κάθε παραπάνω αναφορά

Σαν κατάληξη στην ανάρτησή μας παραθέτουμε το βιντεάκι - κάλεσμα για συμμετοχή στην σημερινή πορεία, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο η "Αναρχική Ομοσπονδία".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger