


Βαθύ Κόκκινο » Αρχείο Νοέμβριος 2009



Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η φυλλάδα των Μπόμπολα-Αναστασιάδη αφιερώνει ένα δισέλιδο της στην επιλογή του υφυπουργού Μπάτσων και Καταστολής, Σπύρου Βούγια, να προσλάβει «ειδική σύμβουλο» του σε ζητήματα μετανάστευσης την κυρία Αλ Σάλεχ.
Ομως, η κιτρινιά του «Πρώτου Θέματος» βοήθησε την κ. Σάλεχ και τους υποστηρικτές της να ξεφύγουν από την ουσία του θέματος, που δεν είναι η παλιά θητεία της «κουνελάκι» του Penthouse, αλλά η νέα θητεία της στο πλευρό του υφυπουργού Μπάτσων και Καταστολής Σ. Βούγια, ως σύμβουλος για θέματα «μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών και όχι λαθρομετανάστευσης», όπως επίσης έγραψε στο blog της.
Ο ιός της τρομολαγνείας έχει χτυπήσει και τα ελληνικά ΜΜΕ, που κάθε ημέρα είναι σαν να ακοινώνουν πολεμικά ανακοιωθέντα: Τόσοι «τραυματίες» (ασθενείς), τόσοι στην εντατική, τόσοι νεκροί από τη «νέα γρίπη».
Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι στο περιοδικό «Επίκαιρα» υπάρχει ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο. Το τιτλοφορεί: Μ.Κ.Ο: Μ.πιζνες Κ.αλα Ο.ργανωμενες, και στην εισαγωγή του σημειώνει:
Η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας (της χυδαιότητας καλύτερα) πρωτοσέλιδα και σήμερα στις Κυριακάτικες εφημερίδες.
Σκίζει από ..έμπνευση … η φυλλάδα του Τριανταφυλλόπουλου.
Όλα τα φανταζόμαστε αλλά να συναντήσουμε την Ντόρας Μπακογιάννη στο e-mail του μπλογκ μας, ειλικρινά δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε.
Σωστή η επισήμανση που κάνει ο «Ταχυδρόμος». Σημειώνει η εφημερίδα της Μαγνησίας:
Οι κωλοτούμπες των δημοσιοκάφρων που απ’ την μια στιγμή στην άλλη περνούν απ’ το ένα στο άλλο πολιτικό στρατόπεδο είναι κάτι το συνηθισμένο.
Και λέμε ότι συνειδητά επιχειρεί πολιτική απάτη ο Κύρτσος γιατί ο ίδιος δημοσίευσε στην φυλλάδα του πριν μερικές μέρες ότι μόνο μια τράπεζα, η Εθνική, είχε μέσα σε 9 μήνες φέτος καθαρά κέρδη 1,01 δις ευρώ. Δηλαδή περισσότερα λεφτά απ’ όσα διαφημίζει ότι θα μοιράσει η κυβέρνηση ως ένδειξη «κοινωνικής ευαισθησίας» σε 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους που βιώνουν τον γολγοθά της ανέχειας.
Πάρτε μέτρα. Πάμε φούντο. Προειδοποιεί ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.
Τα καθοδηγούμενα από τους ασφαλίτες δημοσιεύματα, εν όψει του Δεκέμβρη, άρχιζαν να παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο.
Η ίδια φυλλάδα, στρατευμένη στο κλίμα που θέλουν να δημιουργήσουν έχει ρεπορτάζ, φανερά προερχόμενο από τους μηχανισμούς καταστολής, όπου ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε:
(Θυμάστε τις εικόνες που είδαμε τον περασμένο Δεκέμβρη. Μαθητές να πολιορκούν και να πετροβολούν Α/Τ).
Οι περισσότεροι από μας που γράφουμε σ’ αυτό τον ιστότοπο λατρεύουμε το ρεμπέτικο τραγούδι.
Η πληροφορία μας προέρχεται από πολύ έγκυρη πηγή γ’ αυτό την μεταφέρουμε.
Μόνο με ιλαρότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις τις «πνευματικές θέσεις» που παίρνουν οι δεσποτάδες μας.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας». Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».
Στο άμβωνα του «αγίου» Πειραιώς ψάλει και ο δεσπότης Κυδωνίας:
Βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή η Λιάνα Κανέλλη.
«Το "πάγωμα", προς το παρόν, της αγοράς δύο εκατομμυρίων εμβολίων της Sanofi Aventis, τα οποία έχουν προκρατηθεί και η παραλαβή των οποίων αναμενόταν στα μέσα Δεκέμβρη, εισηγήθηκε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. 
Ο δικηγόρος του δολοφόνου μπάτσου Κορκονέα (σημειωτέον ότι ο Κούγιας σε συνέντευξη του στο ένθετο περιοδικό της φυλλάδας VETO την Κυριακή έδωσε συνέντευξη στην οποία αυτοχαρακτηρίστηκε «Αριστερός» και μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει, αν του ζητηθεί, υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ γιατί «τα πρόσωπα που επιλέγονται υπουργοί δεν έχουν εμπειρία»), ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον πελάτη του και τον εαυτό του «θύματα της υπόθεσης».
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την πρόταση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ:
Για τα Νεοδημοκρατικά υπουργικά «μπουμούκια» έχουμε γράψει πολλές φορές. Για κάποιον υπουργό που του πληρώναμε τον μήνα 107.000 ευρώ (!!!), για τις συνδιαλέξεις που έκανε στο κινητό του τηλέφωνο, για τα 70.000 ευρώ που ακουμπήσαμε στο Σπηλιωτόπουλο για να κάνει το «κομμάτι» του με ακριβές γραβάτες, κλπ.
Την γραμμή για την αντιμετώπιση των συνδικαλιστών του ΚΚΕ την έχει εδώ και καιρό στις δημοσιογραφικές γραφίδες του συστήματος ο κατά δήλωση του «αντικομουνιστής» Θ. Πάγκαλος.
Την περασμένη Δευτέρα αφού είχαμε παρακολουθήσει την τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου είχαμε κάνει ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε: «Η δημοσιογραφική αλητεία του Τριανταφυλλόπουλου χτύπησε κόκκινο».
Η υπόθεση μας αυτή έγινε βεβαιότητα όταν την Τετάρτη έσταζε μέλι το στόμα του όταν φιλοξενούσε, ο Τριανταφυλλόπουλος, τον Βγενόπουλο, στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον Αντένα.
Όχι μόνο δεν συναντήσαμε καμιά διαφήμιση των επιχειρήσεων του καπιταλιστή που αναφέραμε, αλλά αντιθέτως τρακάραμε ένα ολόκληρο δισέλιδο εμετικά λιβανωτό για τον Βγενόπουλο.
Απ’ ότι διαβάζουμε σήμερα, με απόφαση του Γ. Παπανδρέου και του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση, ο πρώην εισαγγελέας Γιώργος Ζορμπάς αναλαμβάνει Πρόεδρος της Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, η οποία θα συγκροτήσει το Ενιαίο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Τα μπατσογούρουνα που σταβλίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα είναι γνωστά για το «θεάρεστο» έργο τους με προτίμηση θύματα μετανάστες.
Εχουν ζαλιστεί από την εξουσία που ένιωσαν κάποιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. 
Λείπει ο Μάρτης Απ’ την Σαρακοστή; Πώς λοιπόν θα απουσίαζε ο Ρίχαρδος Σωμερίτης από το μαύρο μέτωπο που συστρατεύτηκε για να φιμωθεί το indymedia; 
Ρωτούσαμε σε ανάρτηση μας χτες –ρητορικά- «Τα εκατομμύρια ευρώ που θα δαπανηθούν σ’ όλη αυτή την διαδικασία (πρωτοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες που καλούν του ψηφοφόρους της Ν.Δ στις εσωκομματικές κάλπες, «όργωμα» νεοδημοκρατικών στελεχών για ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, νοίκιασμα μεταφορικών μέσων για μεταφορά ψηφοφόρων κ.λ.π) από ποιο ταμείο προέρχονται»;
Πως γίνεται από τη μια πλευρά του πλανήτη να δολοφονούνται άνθρωποι για να τους αποστραγγίξουν το λίπος τους, ώστε να μοσχοπουληθεί σε ευρωπαϊκές εταιρείες καλλυντικών και από την άλλη πλευρά του να κινδυνεύουν να πεθάνουν από την ασύστολη χρήση «προϊόντων ομορφιάς»;
Στην άλλη πλευρά (των πλούσιων) του πλανήτη μια προχθεσινή είδηση υπενθύμιζε ότι το αποτέλεσμα του «βομβαρδισμού» της πολύχρονης και ατελείωτης διαφημιστικής καμπάνιας είναι, πλέον, η σε καθημερινή βάση γυναίκα που βάζει με τις ώρες κρέμες για το πρόσωπο, ειδικές κρέμες για τα μάτια, για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, για το λαιμό, σαμπουάν ειδικό για τις μπούκλες, για τη λιπαρότητα ή την ξηρότητα, κρέμες σώματος , κρέμες απολέπισης, κρέμες μαλακτικές , αλλά και ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικους φακούς επαφής για αλλαγή χρώματος των ματιών και δεκάδες άλλα καλλυντικά.